Με τον αέρα του Νάσιοναλ Λιγκ Γεωργιανοί και Ελβετοί

Euro Προγνωστικά Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος Ταμεία
euro 2020 prognostika

Κουπόνι εθνικών ομάδων έχουμε αυτό το Σαβ/κο, οπότε ρίχνουμε λίγο ρυθμούς και προσπαθούμε να βρούμε αγώνες με αξία από τα προκριματικά του Euro 2020. Οι στοιχηματικές εταιρίες είναι πολύ καλά μελετημένες σε αυτά τα παιχνίδια, γιαυτό καλύτερα είναι να μην έχουμε μεγάλα πονταρίσματα, τουλάχιστον σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές.

Το βασικό μου σημείο είναι από τον αγώνα Γεωργία – Ελβετία. Οι μπουκ βλέποντας πως οι Γεωργιανοί τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο τους ( Καζακστάν, Λετονία και Ανδόρα) ανέβασαν λίγο σήμερα τις αποδόσεις υπερ τους και νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε αυτό το διπλό που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ξεπερνούσε το 1,40.

Οι Ελβετοί τερμάτισαν και αυτοί πρώτοι στον όμιλο τους στο Νάσιοναλ Λιγκ, οπότε έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να βρεθούν στην τελική φάση του Euro ακόμα και να μην τερματίσουν σε αυτά τα προκριματικά στις πρώτες δυο θέσεις. Υπάρχουν δυο σημαντικές ελλείψεις στην επίθεση των Ελβετών σήμερα, αλλά συνολικά έχουμε να κάνουμε ένα πολύ ποιοτικό σύνολο που μπορεί σχετικά εύκολα να κερδίσει την Γεωργία. Ας μην ξεχνάμε ότι στον προηγούμενο αγώνα που έδωσαν οι Ελβετοί κατάφεραν να κερδίσουν το Βέλγιο με σκορ 5-2 και από αυτό το αποτέλεσμα νομίζω ότι καταλαβαίνουμε πολλά για το ταλέντο αυτή της ομάδας 2 – 1,70

 

ΜΟΝΟ 23-03-19

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
Γεωργία – Ελβετία21,700-2

 

Δυάδα 23-03-19

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
Μονακό – Λε Μαν1 (-5,5)1,8082-65
Κύμη – Προμηθέας21,7386-82
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ3,11stoiximan

Harrinio