Μπιλμπάο – Θέλτα : χρειάζονται τη νίκη οι Βάσκοι

Harrinio Προγνωστικά Ισπανίας Προγνωστικά Στοιχήματος Ταμεία
ispania-laliga

Μπιλμπάο – Θέλτα : προτελευταία αγωνιστική στη LaLiga και αναμένεται να δοθεί πολύ μεγάλη μάχη τόσο για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια όσο και για την παραμονή στην κατηγορία. Η μεν Μπιλμπάο διεκδικεί ένα εισιτήριο για το Europa League η δε Θέλτα την παραμονή της στη LaLiga. Πάντως και οι δύο έχουν την κατάσταση στα χέρια τους, μιας και από τα δικά τους αποτελέσματα εξαρτάται η τύχη τους.

Η Μπιλμπάο με νίκη απόψε ουσιαστικά κλειδώνει την Ευρώπη, και είναι σημαντικό να την πετύχει γιατί την τελευταία αγωνιστική θα αγωνιστεί στη Σεβίλλη, η οποία ενδεχομένως θα καίγεται για τη νίκη προκειμένου να κερδίσει μία θέση για το Champions League. Αντίθετα η Θέλτα την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την ήδη υποβιβασμένη Βαγιεκάνο και με νίκη θα παραμείνει σίγουρα στην κατηγορία, μιας και οι ομάδες από κάτω παίζουν μεταξύ τους. Μπορεί ακόμη και μία ισοπαλία να αποδειχτεί αρκετή, αν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι βολικά.

Οπότε το κίνητρο απόψε το έχουν οι Βάσκοι, οι οποίοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να μείνουν στην 7η θέση. Εντός έδρας είναι παραδοσιακά ισχυροί, η Θέλτα δεν καίγεται για βαθμούς, και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα αυτό ο άσσος θα επαληθευτεί. Οι αποδόσεις για το σημείο είναι αποδεκτές και με αυτό θα πάω σήμερα.

 

ΜΟΝΟ 12-05-19

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΘΕΛΤΑ12,003-1

 

ΤΡΙΑΔΑ 12-05-19

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΜΠΕΡΝΛΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ22,201-3
ΡΕΝ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠOVER1,871-1
ΑΛΚΜΑΑΡ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ21,701-0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ7,00stoiximan

Harrinio