Β’ Γαλλίας Τελευταία αγωνιστική : Ακόμα υπάρχει ενδιαφέρον

Ergolavos Προγνωστικά Γαλλίας Προγνωστικά Στοιχήματος
ligue 2 prognostika

Β’ Γαλλίας 38η Αγωνιστική | Προγνωστικά Στοίχημα | Ligue 2

Με αυτά και με αυτά φθάσαμε στην τελευταία αγωνιστική, όπου υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον τουλάχιστον για έξι ομάδες. Για να τα πάρουμε όμως με την σειρά : 

Άνοδος

Δυο ομάδες παίρνουν την απευθείας άνοδο και αυτές οι θέσεις έχουν κριθεί εδώ και δυο αγωνιστικές. Οι ομάδες που παίρνουν την άνοδο είναι η Μέτς που τερμάτισε πρώτη και η Μπρέστ που τερμάτισε δεύτερη. Υπάρχει άλλη μια θέση ανόδου η οποία θα κριθεί στα play offs ανάμεσα στις ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3 – 5.  

Θέσεις 3-5

Η μόνη ομάδα που έχει εξασφαλίσει την θέση της στα play offs είναι η Τρουά. Για τις υπόλοιπες δυο θέσεις έχουμε τρεις ενδιαφερόμενες ομάδες ( Παρίσι, Λάνς και Λοριάν). Η Παρίσι αγωνίζεται με την Γκάζελεκ που καίγεται για την νίκη, οπότε καταλαβαίνεται ότι θα υπάρχει μεγάλη αγωνία σε αυτό το παιχνίδι, η Λοριάν αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χάβρη, ενώ η Λάνς αγωνίζεται εντός έδρας με την αδιάφορη Ορλεάν και αυτό της δίνει ένα προβάδισμα σε σχέση με τις άλλες δυο. Να επισημάνω πως και η Χάβρη βαθμολογικά είναι αδιάφορη, αλλά πιστεύω λόγω της κόντρας που έχει με την Λοριάν, θα παλέψει για την νίκη σήμερα

Αποχώρηση

Ενδιαφέρον έχουμε και στην ουρά της βαθμολογίας, εκεί όπου παίζουν πολλά σενάρια για αρκετές ομάδες που εμπλέκονται, εγώ θα σας αναφέρω τα σενάρια που έχουν και τις περισσότερες πιθανότητες να επιβεβαιωθούν.  Αποχωρούν δυο ομάδες από την κατηγορία και μια θα παίξει στα play out με την ομάδα που θα τερματίσει στην 3η θέση της 3ης κατηγορίας (National). Η Ρέντ Στάρ είναι η ομάδα που έχει ήδη αποχωρίσει από την κατηγορία και από πίσως την ακολουθεί η Μπέζιερς η οποία ακόμα και με νίκη έχει σχεδόν μηδαμινές πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία.

Το πιο δύσκολο έργο όπως αναφέραμε και πιο πάνω το έχει η Γκάζελεκ που αντιμετωπίζει την Παρίσι. Η Αζαξιό παίζει με την Τρουά που είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία, αλλά βαθμολογικά είναι αδιάφορη ενώ η Σοσό παίζει με την αδιάφορη Γκρένομπλ και θέλει οπωσδήποτε νίκη. Οι ομάδες που αναφέρω σας αδιάφορες δεν σημαίνει ότι θα κάτσουν να χάσουν, αυτό να το θυμόμαστε για να μην παρασυρθούμε με τα πονταρίσματα μας.

Live Betting

Στοιχηματικά θα προτείνω κάποια παιχνίδια αλλά να έχετε το νου σας γιατί το ενδιαφέρον θα είναι περισσότερο στο Live επειδή αρκετές ομάδες εξαρτώνται από τα αποτελέσματα άλλων ομάδων. Πχ αν στο ημίχρονο η Σοσό χάνει από την Γκρένομπλ, η Γκάζελεκ και η Αζαξιό εξασφαλίζονται ακόμα και με ήττα. Το ίδιο συμβαίνει και στις θέσεις των play offs, αν η Λοριάν στο ημίχρονο χάνει από την Χάβρη, η Λάνς και η Παρίσι παίρνουν τις δυο θέσεις των play offs ακόμα και με ήττα.

 

Σύστημα 4-5

  • Νιόρ – Ρεντ Στάρ: Over 2,5 – 1.87 
  • Μπέζιερς – Νανσί : 1 – 2,25
  • Οσέρ – Βαλενσιέν: : 1 – 1,65
  • Σατορού – Κλερμόν : Over 2,5 – 1,80 
  • Μέτς – Μπρέστ : Over 2,5 – 1,70

 

Ergolavος

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις