Είναι μια παρηγοριά το κύπελλο για την Βασιλεία

Ergolavos Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika-elvetia

Ολο και πιο λίγα παιχνίδια μένουν στο κουπόνι, αλλά οι επιλογές ποτέ δεν σταματάνε να υπάρχουν. Σκανδιναβία, MLS και Ν. Αμερική έχουν πρωτάθλημα κανονικά μέσα στο Καλοκαίρι και θα μας “συντροφέψουν” μέχρι να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Εννοείτε ότι τα στοιχήματα μας θα είναι σε ήπιους τόνους από εδώ και πέρα.

Για σήμερα έχω επιλέξει τον άσο της Βασιλεία στον τελικό κυπέλλου Ελβετίας. Η Βασιλεία έχασε το πρωτάθλημα και νομίζω ότι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, το κύπελλο μπορεί να είναι μια καλή παρηγοριά για τους συνήθεις πρωταθλητές Ελβετίας. Αντίπαλος της θα είναι η Τούν και πραγματικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να δούμε κάτι άλλο εκτός από τον άσο στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι και που έφτασε εδώ, υπέρβαση ήταν για την Τούν. Ο άσος ξεκίνησε από το 1,80 και κινείται πτωτικά όλη την εβδομάδα. Πλέον έχει 1,46 έχει χάσει την αρχική αξία  γιαυτό θα χρειαστεί να ρισκάρουμε προκειμένου να αγοράσουμε μια καλή απόδοση. Θα επιλέξω τον άσο από το ημίχρονο. 1/1 – 2.17

Από Σκανδιναβία μεριά έχω επιλέξει δυο παιχνίδια από Σουηδία και δυο παιχνίδια από Νορβηγία. Θα πρότεινα επειδή το βασικό σημείο (Βασιλεία) είναι πρόταση με ρίσκο, να τα βάζουμε όλα τα παιχνίδια σε ένα συστηματάκι και να μην ρισκάρουμε πολλά χρήματα.

 

ΩΡΑΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔ.ΑΠΟΤ.
15:00Βασιλεία – Τούν1/12.17 
16:00Μάλμε – Καλμάρ1 (-1)2,45 
18:30Τζουγκάρντεν – ΈλφσμποργκG/G & Over 2,52.08 
19:00Λίλεστρομ – ΟντG/G1.75 
21:00Μπόντο Γκλίμτ – ΜπράνOver 2,51.90 
Συνολική απόδοση
36,76

 

Ergolavos

Μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής*

stoiximan

Κάνε εγγραφή στην μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρία με επιβράβευση*

Εγγραφή

 

 

*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις