Καμερούν και Μάλι έχουν προβάδισμα (2αδα)

Πάμε Στοίχημα Προγνωστικά Κόπα Άφρικα Προγνωστικά Στοιχήματος
copa-africa-prognostika

Δεν μας “έκατσε” το ταμείο την Κυριακή και μείναμε με την γλυκόπικρη γεύση του 2 στα 3. Πάμε με ψυχολογία και Κόπα Άφρικα σήμερα, σε ένα κουπόνι με περιορισμένη γκάμα επιλογών. Προσωπικά κρίνω το Καμερούν και το Μάλι ως φαβορί και θα συνδυάσω για καλύτερη απόδοση τα γκολ.


610. Ανγκόλα- Μάλι

Τελευταία αγωνιστική στον όμιλο και το Μάλι κυνηγάει την κορυφή, ενώ η Ανγκόλα θέλει μόνο νίκη, προκειμένου να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Κόπα Άφρικα.

Το Μάλι είναι σοβαρό αμυντικά, ενώ η Ανγκόλα δεν έχει επιλογή από το να παίξει επιθετικά, πράγμα που δεν την βολεύει. Δεδομένα οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα βρουν χώρους να “χτυπήσουν” στην κόντρα και στη συνέχεια θα είναι δύσκολο για την Ανγκόλα να επανέλθει, ιδίως αν βρεθεί πίσω στο σκορ.

Πιο έμπειρο σύνολο το Μάλι και δύσκολα θα χάσει την πρόκριση και ίσως αποσπάσει και την πρωτιά στον όμιλο. Χ2 (Δ.Ε.) μαζί με οβερ 1.5


596. Μπενίν- Καμερούν

Το Μπενίν ίσως αδικείται από τους 2 πόντους, που έχει μαζέψει σε όμιλο με Γκάνα και Καμερούν, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θέλει μόνο “τρίποντο”, για να δώσει το παρόν στους “16”.

Το Καμερούν του Κλάρενς Σέεντορφ βασίζεται στην αμυντική λειτουργία του και προσπαθεί να δημιουργήσει κινδύνους από αντεπιθέσεις και στημένες φάσεις. Ίσως του αρκεί και ο ένας πόντους, για να κατακτήσει την κορυφή στον όμιλο και θεωρώ ότι το Μπενίν δύσκολα θα πάρει νίκη, όντας πιο άπειρο σε σχέση με τον αντίπαλο.

Πάμε στο Χ2 (Δ.Ε) μαζί με οβερ 1.5, αφού το Μπενίν θα παίξει ανοιχτά από την αρχή.

Νόμιμα & με Ασφάλεια Συναλλαγών

stoiximan

Παίξε νόμιμα στο Stoiximan με πρόγραμμα ανταμοιβής και καθημερινές προσφορές*

Εγγραφή
ΚΩΔΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔ.ΑΠΟΤ.
610Ανγκόλα- ΜάλιΧ2 και οβερ 1.51.87 
596Μπενίν- Καμερούνχ2 και οβερ 1.52.02 
Συνολική απόδοση
3.77

Γιάννης Γεωργακόπουλος

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις