Μπασάκσεχιρ – Ολυμπιακός : χωρίς πολύ ρίσκο

Champions League Αναλύσεις Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος
champions_league

Μπασάκσεχιρ – Ολυμπιακός : στην Τουρκία δοκιμάζεται απόψε ο Ολυμπιακός απέναντι σε μια αρκετά επικίνδυνη αλλά και άπειρη από ευρωπαϊκές συμμετοχές ομάδα. Το πρώτο δείγμα για την Ελληνική ομάδα ήταν θετικό απέναντι στην Πλζεν, έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League και πλέον κυνηγάει το μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος απο τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Βέβαια σε περίπτωση πρόκρισης θα χρειαστεί να αποκλείσει μία εκ των Πόρτο ή Κράσνονταρ, με το δείκτη δυσκολίας να ανεβαίνει αρκετά στα Playoffs.

Η Μπασάκσεχιρ έχει αρκετά δυνατό σύνολο, λίγο έλειψε πέρυσι να στεφθεί πρωταθλήτρια και φυσικά στόχος της είναι να καθιερωθεί στις πρώτες θέσεις του Τουρκικού πρωταθλήματος και γιατί όχι να καταφέρει να κατακτήσει και τον τίτλο. Έχει φιλοδοξία να συμμετάσχει φέτος σε ευρωπαϊκούς ομίλους, ανεξάρτητα αν θα είναι στο Champions ή στο Europa League και λογικό είναι να υπάρχει ανυπομονησία για το αποψινό παιχνίδι.

Πάντως δεν αναμένεται οι δύο ομάδες να πάρουν πολύ μεγάλο ρίσκο στο παιχνίδι τους και λογικά θα κοιτάξουν πρώτα να διαφυλάξουν τα νώτα τους και εν συνεχεία να κυνηγήσουν κάτι επιθετικά. Όπως είδαμε και στο φιλικό με την ΑΕΚ, η Τουρκική ομάδα δεν παίζει ιδιαίτερα ανοιχτά, ασκεί ωστόσο πίεση στον αντίπαλο και έχει ποιοτικούς παίχτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες θα είναι ιδιαίτερα προσεχτικές, με την ισοπαλία να μοιάζει το πιθανότερο αποτέλεσμα. Στοιχηματικά το συγκεκριμένο σημείο έχει ενδιαφέρον και με αυτό θα πάω σήμερα.

 

ΜΟΝΟ 07-08-19

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΧ ΗΜΙΧ1,95 

Harrinio