Ολυμπιακός – Μπασάκσεχιρ : θα παίξουν ανοιχτά οι Τούρκοι

Champions League Αναλύσεις Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος
Champions League 2019-20

Ολυμπιακός – Μπασάκσεχιρ : ο Ολυμπιακός πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στην Τουρκία και πλέον χρειάζεται σωστή διαχείριση του παιχνιδιού ώστε να επιβάλλει το ρυθμό του και να πάρει με ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα την πρόκριση για τα Playoff. Το πρώτο ματς πήγε όπως αναμενόταν σε χαλαρούς ρυθμούς, αντίθετα απόψε περιμένουμε τους Τούρκους να πιέσουν και να παίξουν ανοιχτά προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη, καθώς μόνο αυτή τους δίνει πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι έχει τον τρόπο να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει, και ειδικά απέναντι σε ομάδες που δεν αγωνίζονται κλειστά τα παιχνίδια είναι αρκετά εντυπωσιακά. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και στο αποψινό παιχνίδι, με το πιο πιθανό να δούμε αρκετά γκολ και όμορφο θέαμα.

Στοιχηματικά το ματς μπορεί να παιχτεί και στον άσσο αλλά και στο Over, αφού οι αποδόσεις και στα δύο σημεία βρίσκονται σε σχετικά αποδεκτές τιμές. Προσωπικά θα επιλέξω το Over γιατί ο Ολυμπιακός δε χρειάζεται απαραίτητα νίκη και είναι προτιμότερο να πάμε με τα γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

 

ΜΟΝΟ 13-08-19

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡOVER2,022-0

Harrinio