Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ με +352 στοιχήματα και 0% γκανιότα

Στοιχηματικά Νέα Εταιριών
Προσφορές Stoiximan

Σήμερα στις 21:30 στο γήπεδο “Καραισκάκη” του Πειραιά, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασακσεχίρ στα πλαίσια των επαναληπτικών αγώνων του Champions League . Ο Stoiximan σας προσφέρει τον αγώνα με 0% γκανιότα* και 352 στοιχηματικές επιλογές.

Μονακό-Λυών:

Ολυμπιακός – Μπασάκσεχιρ : ο Ολυμπιακός πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στην Τουρκία και πλέον χρειάζεται σωστή διαχείριση του παιχνιδιού ώστε να επιβάλλει το ρυθμό του και να πάρει με ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα την πρόκριση για τα Playoff. Το πρώτο ματς πήγε όπως αναμενόταν σε χαλαρούς ρυθμούς, αντίθετα απόψε περιμένουμε τους Τούρκους να πιέσουν και να παίξουν ανοιχτά προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη, καθώς μόνο αυτή τους δίνει πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι έχει τον τρόπο να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει, και ειδικά απέναντι σε ομάδες που δεν αγωνίζονται κλειστά τα παιχνίδια είναι αρκετά εντυπωσιακά. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και στο αποψινό παιχνίδι, με το πιο πιθανό να δούμε αρκετά γκολ και όμορφο θέαμα…Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ προγνωστικά