Ολυμπιακός – Κρασνοντάρ : με υπομονή για τη νίκη

Champions League Αναλύσεις Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος Ταμεία
Champions League 2019-20

Ολυμπιακός – Κρασνοντάρ : κι ενώ όλοι στον Ολυμπιακό προετοιμαζόντουσαν να δώσουν τους 2 αυτούς κρίσιμους αγώνες κόντρα στην Πόρτο ξαφνικά προέκυψε η Κρασνοντάρ, μιας και η Ρωσική ομάδα πραγματοποίησε ένα μαγευτικό πρώτο ημίχρονο στο Οπόρτο σημειώντας 3 γκολ. Ανάλογη επίδοση απόψε θα είναι καταστρεπτική για τον Ολυμπιακό, γι’ αυτό και η Ελληνική ομάδα θα χρειαστεί να έχει πολύ υπομονή στο παιχνίδι της.

Το ματς κρύβει αρκετές δυσκολίες και για τις δύο ομάδες, αφού από τη μια ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στο γήπεδό του έχοντας κρατήσει μέχρι στιγμής το μηδέν στην άμυνά του στα προκριματικά, και από την άλλη η Κρασνοντάρ είναι αρκετά επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά με παίχτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Πάντως αμυντικά μας έδειξε ότι έχει αρκετά προβλήματα συνοχής και σε πίεση μπορούν οι αμυντικοί της να κάνουν εύκολα το λάθος.

Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα έχει αρκετή υπομονή και τακτική και από τις δύο ομάδες και προτιμότερο είναι στοιχηματικά να διαλέξουμε νικητή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός ως γηπεδούχος έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όσο κι αν έχει ανοίξει η όρεξη της Κρασνοντάρ μετά το σπουδαίο διπλό στο Οπόρτο. Οι αποδόσεις του άσσου βρίσκονται σε καλές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

 

ΜΟΝΟ 21-08-19

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ12,154-0

Harrinio