Φινλανδία – Ελλάδα : δεν υπάρχουν περιθώρια ήττας

Euro 2020 Euro Προγνωστικά Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος
euro 2020 prognostika

Φινλανδία – Ελλάδα : η πρόκριση της Ελλάδας στα τελικά του Euro 2020 έχει δυσκολέψει αρκετά, ειδικά μετά της εντός έδρας ήττα από την Αρμενία. Στα επόμενα παιχνίδια δεν επιτρέπεται η ήττα, αλλιώς ακόμη μία φορά δε θα καταφέρουν οι διεθνείς μας να λάβουν μέρος σε μια μεγάλη διοργάνωση. Το ματς με την Φινλανδία είναι κομβικό μιας και οι γηπεδούχοι έχουν 9 βαθμούς, ήδη 5 περισσότερους από την Ελλάδα και φυσικά σε περίπτωση νίκης θα φτάσει η διαφορά στους 8 και πολύ δύσκολα θα μπορεί στη συνέχεια να καλυφθεί.

Η Ελλάδα προχώρησε σε αλλαγή προπονητή και ελπίζει ότι αυτό θα αφυπνίσει και θα δώσει έξτρα κίνητρο στους παίχτες, μιας και οι σχέσεις με τον Αναστασιάδη είχαν φτάσει σε οριακό σημείο. Η παράδοση πάντως με γηπεδούχο τη Φινλανδία είναι πολύ κακή για την εθνική μας, δείγμα του ότι όποτε ανεβαίνει τόσο βόρεια δυσκολεύεται να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Στοιχηματικά μπορούμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με το σκεπτικό ότι η Ελλάδα δε θα χάσει. Μπορεί να μη μπορέσουμε να φύγουμε με τους πολύτιμους 3 βαθμούς από το Τάμπερε που είναι και το επιθυμητό αποτέλεσμα, ωστόσο ακόμη και η ισοπαλία σε αυτό το σημείο μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη. Οι αποδόσεις για τη Διπλή Ευκαιρία στο Χ2 δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές, και μπορούμε να προσθέσουμε και το Over 1,5 προκειμένου να πάρουμε τις επιθυμητές αποδόσεις και να έχουμε κάποιο σεβαστό κέρδος από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

 

ΜΟΝΟ 05-09-19

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑΧ2 & OVER 1,53,001-0

Harrinio