Κουπόνι Δευτέρας 23-09-19 : Άμυνες από… χαρτί στην Τουρκία

Προγνωστικά Κουπόνι ΟΠΑΠ Προγνωστικά Στοιχήματος
super lig turkey

Στοίχημα Κουπόνι Δευτέρας 23-09-19

Σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα εβδομάδα μπήκαμε, καθώς μπορεί να απουσιάζουν οι Ευρωπαϊκοί αγώνες, όμως έχουμε σχεδόν παντού ματς για τα πρωταθλήματα, με εμβόλιμες αγωνιστικές. Αρχικά, όμως, πάμε στα σημερινά που κλείνουν τα προγράμματα του Σαββατοκύριακου:

984. Μπεσικτάς-Μπασακσεχίρ: Δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, που προέρχονται όμως από τραγικές εμφανίσεις την Πέμπτη στο Γιουρόπα Λιγκ, που κατέληξαν σε… τεσσάρες και για τις δυο. Τα αμυντικά τους θέματα είναι πολλά και μέσα σε μικρό διάστημα δύσκολα θα έχουν καταφέρει να βελτιώσουν τις ατέλειες.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως διαθέτουν ικανές επιθετικές μονάδες και σίγουρα θα δημιουργήσουν ευκαιρίες. Πιθανό να δούμε αρκετά τέρματα και γκολ εκατέρωθεν, θα πάμε με το over 2.5 που πληρώνει 1.80 στη Betshop.

 

1473. Βιτορούλ-Πόλι Ιασί: Όπως είχαμε προβλέψει εξ ‘αρχής, η Βιτορούλ θα είναι φέτος από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στην Ρουμανία. Μια καλά δουλεμένη ομάδα, με τον Χάτζι να έχει όλη τη λειτουργία του συλλόγου πάνω του, είναι μια ανάσα από την κορυφή και με εξαιρετικό ρεκόρ (4-1-0) εντός έδρας.

Η Πόλι από την άλλη, είναι και αυτή από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, όμως στην Κονστάντζα θα έχει ένα πολύ δύσκολο έργο. Επιλογή μας ο άσος της Βιτορούλ στο 1.67 από τον Stoiximan.

Μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής*

stoiximan

Παίξε νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις στο ίντερνετ

Εγγραφή
 
ΔΥΑΔΑ
ΚΩΔΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔ.ΑΠΟΤ.BOOK
984Μπεσικτάς-ΜπασακσεχίρOver 2,51,80 
1473Βιτορούλ-Πόλι Ιασί11,67 3,00

 

Μάριος Αγγελόπουλος

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις