Οι 3 καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες για το 2020

Bet Blogger Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρίες Στοιχηματικές Εταιρίες
3 καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες

3 καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες

Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή υπάρχουν 24 νόμιμες στοιχηματικές. Νομίζω ότι πολλοί είναι αυτοί που έχουν δίλημμα για το ποια κριτήρια πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους, έτσι ώστε να διαλέξουν την καλύτερη στοιχηματική.

Για να επιλέξετε σε ποια εταιρία θα εμπιστευτείτε τα χρήματα σας, θα πρέπει σίγουρα να λάβετε υπόψιν σας την ασφάλεια και την αξιοπιστία της κάθε εταιρίας, αλλά και άλλους παράγοντες όπως είναι η ταχύτητα των συναλλαγών, οι προσφορές, οι αποδόσεις, η εξυπηρέτηση πελατών, τα στοιχήματα τόσο σε pre game αγώνες όσο και στο live.

Εμείς στο bet-οn-arme.com λαμβάνοντας υπόψιν μας όλους αυτούς τους παράγοντες που σας αναφέραμε πιο πάνω, αλλά και τις αξιολογήσεις των χρηστών σε διάφορα φόρουμ και μπλοκ, σας παρουσιάζουμε τις 3 καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες για το 2020. 

1. Stoiximan

Ο στοιχηματικός «κολοσσός» της Ελλάδας, άνοιξε τις αγορές του πριν από 7 χρόνια και ήδη έχει εξελιχθεί στη νούμερο 1 στοιχηματική εντός συνόρων. Έχει σχεδόν τα πάντα από επιλογές στα αθλήματα, ειδικεύεται στα Ελληνικά δρώμενα, με καθημερινές προσφορές* και μια ευρεία γκάμα στοιχημάτων πέρα από τα αθλήματα. 

Ανεβάζει συνεχώς την ποιότητα στις υπηρεσίες που παρέχει, γιαυτό και την εμπιστεύονται ολοένα και περισσότεροι Έλληνες παίκτες. Ταχύτατες συναλλαγές, εξυπηρέτηση μέσω chat ή τηλεφώνου 24 ώρες και 7 ημέρες την εβδομάδα, πολύ μεγάλη ποικιλία τόσο σε σπορ όσο και σε καζίνο

 

2. Betshop

Η Betshop διαθέτει μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για live στοίχημα, όπου περιλαμβάνονται χιλιάδες γεγονότα κάθε μήνα, ενώ παίζεται στοίχημα μπορείτε ταυτόχρονα να βλέπεται αγώνες live streaming*.

Η άμεση εξυπηρέτηση το Live chat, οι συνεχείς προσφορές*  και οι άμεσες πληρωμές κάνουν την εμπειρία στην betshop μοναδική για αυτό και οι κριτικές των χρηστών είναι κάτι παραπάνω από θετικές.

Στην Betshop θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα συνδυαστικά στοιχήματα σε κάθε σημαντικό αγώνα τα οποία δεν θα τα δείτε σε άλλα στοιχηματικά σάιτ , μεταξύ αυτών και ασιατικά χάντικαπ

 

3. Bet365

Πάρα πολλοί σε όλο τον πλανήτη όταν ακούν διαδικτυακό στοίχημα το συνδυάζουν με την bet365. Μια από τις πλέον επιτυχημένες στοιχηματικές ιστοσελίδες, που ιδρύθηκε τις πρώτες ημέρες της νέας χιλιετίας στην Αγγλία και έχει κατακτήσει τις αγορές, μια από τις οποίες είναι και η Ελληνική.

Αξιοπιστία στις συναλλαγές, πολλές προσφορές* και υπηρεσίες για τον παίκτη, που μπορεί να επιλέξει μέσα από μια γκάμα αγορών σε όλες τις κατηγορίες αθλημάτων και όχι μόνο. 24 ωρες  live chat με Έλληνες αντιπροσώπους. Απίστευτα γρήγορες καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ηλεκτρονικά πορτοφόλια. 

 

Αυτές είναι οι 3 καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες για το 2020 σύμφωνα με τις υπηρεσίες που προσφέρουν, αλλά και με βάση τις αξιολογήσεις των χρηστών.

 

 ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ BET-ON-ARME!Prognostika Stoiximatos 
 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας! Κάντε εγγραφή σε όποια στοιχηματική επιθυμείτε, κάνοντας κλικ σε ένα από τα banner που υπάρχουν στο site μας. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζεται τα οφέλη που σας δίνουν οι στοιχηματικές, αλλά συγχρόνως μας βοηθάτε να συνεχίζουμε τη δουλειά μας που δεν είναι άλλη από να προσπαθούμε να σας στέλνουμε κάθε μέρα στο ταμείο!!!

 
 μπόνους εγγραφής 

 

Δείτε ακόμα : Αξιολόγηση Στοιχηματικών Ιστοσελίδων