Χιρόνα και Άλκορκον μας δίνουν στηρίγματα

Ergolavos Προγνωστικά Ισπανίας Προγνωστικά Στοιχήματος Ταμεία
prognostika-ispania

Δεν βοηθάει και τόσο το πρόγραμμα για να παίξουμε σοβαρά αυτό το Σάββατο, αλλά μια τριάδα μπορούμε να  την βγάλουμε. Το πρόγραμμα σήμερα έχει μικρές Αγγλίες που δεν ασχολούμαι ποτέ, Βραζιλία που δεν την έχω παρακολουθήσει φέτος σχεδόν καθόλου, διεθνή φιλικά που θα τα αποφύγω και μας μένουν κάτι λίγα από προκριματικά του Euro και αγωνιστική στην 2η κατηγορία της Ισπανίας. Πάμε να δούμε τα σημεία που έχω επιλέξει.

Χιρόνα – Έλτσε

Πολύ ποιοτική ομάδα η Χιρόνα, έχει μέχρι στιγμής το καλύτερο ρεκόρ σε εντός έδρας αγώνες και τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση.

Η Έλτσε φέτος έχει σαφώς υποδεέστερο ρόστερ σε σχέση με άλλες χρονιές και σε συνδυασμό με τις απουσίες που έχει αυτή την εποχή, νομίζω ότι σωστά θεωρείται αουτσάιντερ.

Ο άσος της Χιρόνα σε συνδυασμό με το over 1,5 θεωρώ ότι μπορεί να επαληθευτεί και η απόδοση αξίζει. 1 & Over 1,5 -2,05


Χιχόν – Άλκορκον

Νομίζω ότι αν θέλαμε να περιγράψουμε την αγωνιστική κατάσταση της Χιχόν αυτό θα ήταν το καλύτερο ρητό “μια έτσι και μια γιουβέτσι”.

Δεν έχουν ήττα στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, και μάλλον υποτιμάται το γεγονός πως σήμερα αντιμετωπίζουν μια από τις πιο δυνατές ομάδες στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Η Άλκορκον σε πέντε παιχνίδια εκτός έδρας έχει 2 νίκες και 3 ισοπαλίες, οπότε θα έπρεπε να την υπολογίζουν περισσότερο οι στοιχηματικές. Το Χ2 είναι σε εξαιρετική τιμή και αξίζει να παιχθεί. Χ2 – 2.02


Νορβηγία – Ισπανία

Με 18 βαθμούς οι Ισπανοί και στις 4 αγωνιστικές που απομένουν, οι δυο αγωνιστικές είναι στην έδρα τους (Ρουμανία και Μάλτα). Νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποια ομάδα θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο την ώρα που οι Ισπανοί έχουν ήδη 7 βαθμούς διαφορά από την 2η Σουηδία.

Για την Νορβηγία το παιχνίδι έχει σαφώς πολύ μεγαλύτερη βαθμολογική σημασία, πιστεύω ότι οι Νορβηγοί θα τα δώσουν όλα για να πάρουν έστω και τον ένα βαθμό. Θα ποντάρω στην διπλή ευκαιρία (1Χ) που πιστεύω ότι έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί. 1Χ – 2,63

 

 

Χιρόνα – Έλτσε : 1 & Over 1,5 – 2,05 betshop

Χιχόν – Άλκορκον : Χ2 – 2,02 betshop  win-bet

Νορβηγία – Ισπανία 1X – 2,63 betshop win-bet