Β’ Γαλλίας 13η αγωνιστική : Επιλογές με ρίσκο

Ergolavos Προγνωστικά Γαλλίας Προγνωστικά Στοιχήματος
ligue 2 prognostika

Β’ Γαλλίας 13η αγωνιστική 01/11

Είχαμε αγώνες για το Λιγκ Καπ της Γαλλίας Τρίτη και Τετάρτη γιαυτό και η αγωνιστική έχει χωριστεί στα δυο. Πέντε αγώνες γίνονται σήμερα, τέσσερις αγώνες γίνονται αύριο Σάββατο και ένας αγώνας γίνεται την Δευτέρα. Τα σημερινά παιχνίδια είναι αμφίρροπα και πολύ δύσκολα να διαβαστούν από στοιχηματικής πλευράς. Μια δυάδα έχω επιλέξει και αυτή επειδή έχει αρκετό ρίσκο καλύτερα θα είναι να μην ρισκάρουμε μεγάλα ποσά. 

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram 

 

Σαμπλί-Γκιγκάμπ

Δεν είναι σε καλή κατάσταση καμία από τις δυο ομάδες, αλλά αυτή που απογοητεύει περισσότερο είναι η Γκιγκάμπ η οποία ξεκίνησε το πρωτάθλημα με στόχο την επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Η Σαμπλί ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά πλέον έχει μεγάλη πτώση στην απόδοση της γιαυτό και παλεύει με νύχια και με δόντια να μείνει μακρυά από την επικίνδυνη ζώνη. Στην έδρα της σε 6 παιχνίδια έχει 2 ήττες, 3 ισοπαλίες και 1 νίκη.

Η Γκιγκάμπ βρίσκεται στην 13η θέση έχοντας απόλυτη ισορροπία σε αυτά τα 12 παιχνίδια με 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Εκτός έδρας έχει μόνο 1 νίκη αλλά αυτή η νίκη ήταν απέναντι στην πιο δυνατή ομάδα της κατηγορίας την Λοριάν. Έχει τις δυνατότητες και το ρόστερ να πρωταγωνιστήσει, αλλά τα αποτελέσματα που φέρνει είναι εντελώς ακατανόητα. Για να μπορέσω να πάρω μια καλή απόδοση σε κάποια ενδεχόμενα σκορ που έχω στο μυαλό μου θα πρέπει να παίξω ένα συνδυαστικό στοίχημα το οποίο εννοείτε έχει και το ανάλογο ρίσκο.   Χ2 & Over 1,5 – 2.00


Σατορού-Οσέρ

Δεν έχει ακόμα νίκη στην έδρα της η Σατορού και όπως φαίνονται τα πράγματα, οδεύει με αργά βήματα προς την 3η κατηγορία της Γαλλίας. Βέβαια ακόμα είναι πολύ νωρίς για να προδικάσουμε μια ομάδα, αλλά με βάση αυτά που έχουμε δει σε αυτές τις 12 αγωνιστικές, δείχνει μια τάση προς τον υποβιβασμό και όχι προς την σωτηρία. Βέβαια να πούμε πως η Σατορού, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία και θεωρώ ότι αν πραγματικά το θέλει, μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση. 

Καλύτερη εικόνα σε σχέση με την Σατορού έχει η Οσέρ, αλλά και αυτή είναι πολύ χαμηλά σε σχέση με το ρόστερ που έχει. Τα εκτός έδρας αποτελέσματα που έχει η Οσέρ είναι εντελώς αποκαρδιωτικά (μόλις 1 νίκη σε έξι αγωνιστικές) πάντα σε σχέση με τους στόχους που είχε θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος. Στην έδρα της παρουσιάζεται ποιο δυνατή, αλλά σήμερα μας απασχολεί περισσότερο. τι κάνει στα εκτός έδρας παιχνίδια. 2-3 γκολ – 2.00

 

Δείτε όλες τις αποδόσεις για τους αγώνες της Ligue 2 στο stoiximan.gr

Β’ Γαλλίας 13η αγωνιστική 01/11

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔ.ΑΠΟΤ.BOOK
Σάμπλι-ΓκιγκάμπΧ2 &Over 1,52.20  4,40
Σατορού-Οσέρ2-3 γκολ2.00 

 

Ergolavos

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις