Φορτούνα Ντ. – Λειψία : φουλ επίθεση η Λειψία

Harrinio Προγνωστικά Γερμανίας Προγνωστικά Στοιχήματος
Bundesliga

Φορτούνα Ντ. – Λειψία : οι δύο ομάδες έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα, καθώς η μεν Φορτούνα παλεύει για την παραμονή της, η δε Λειψία για την κατάκτηση του τίτλου. Η Φορτούνα κατάφερε και έκανε  2 εντός έδρας νίκες απέναντι σε αντιπάλους που παλεύουν επίσης για την παραμονή, κάτι που την ανέβασε βαθμολογικά αλλά και τη γέμισε με αισιοδοξία ότι μπορεί στο τέλος να τα καταφέρει. Βέβαια ο βαθμός δυσκολίας απέναντι στην πολύ ισχυρή Λειψία ανεβαίνει κατακόρυφα, και εκτός των άλλων θα χρειαστεί και τύχη για να αποσπάσει απόψε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. 

Η Λειψία προέρχεται από το 2-2 με τη Λυών για το Champions League, σε ένα ματς όπου προηγήθηκε με 0-2 αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη μέχρι το τέλος. Βέβαια τερμάτισε 1η στον όμιλο και περιμένει την κλήρωση της Δευτέρας για να μάθει τον αντίπαλό της στη Φάση των ”16”. Επιστρέφει απόψε στις εγχώριες υποχρεώσεις, και φυσικά θέλει τη νίκη απέναντι σε έναν θεωρητικά υποδεέστερο αντίπαλο προκειμένου να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία και υπό προϋποθέσεις να βρεθεί ακόμα και στην κορυφή.

Το ματς έχει φαβορί τη Λειψία η οποία μοιάζει καλύτερη σε όλα από τη Φορτούνα. Οι αποδόσεις στο διπλό ωστόσο είναι χαμηλές, και είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με στοίχημα για γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Λειψία παίζει φουλ επιθετικά το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να πιέσει αρκετά την ευάλωτη άμυνα της Φορτούνα. Οι γηπεδούχοι είναι επίσης υποχρεωμένοι να ανοιχτούν και να κυνηγήσουν το γκολ, οπότε αναμένουμε μια πλούσια σε τέρματα αναμέτρηση. Θα χρειαστεί να πάμε με το Over 3,5 προκειμένου να πάρουμε τις επιθυμητές τιμές, όμως πιστεύω ότι μπορεί σχετικά εύκολα να επιβεβαιωθεί το σημείο.

 

ΜΟΝΟ 14-12-19

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ. – ΛΕΙΨΙΑOVER 3,52,17 

 

ΤΡΙΑΔΑ 14-12-19

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΤΒΕΝΤΕ – ΦΙΤΕΣΕOVER 3,52,42 
ΜΠΡΕΣΤ – ΝΙΣOVER1,82 
ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΓΚΙΟΖΤΕΠΕOVER1,92 
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ8,46stoiximan

Harrinio