Πόρτο – Μπράγκα : επιθετικά για τη νίκη

Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Πορτογαλίας

Πόρτο – Μπράγκα : οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει με ισάριθμες νίκες τη φετινή χρονιά και μάλιστα με εμφατικό τρόπο και ανατροπές, δείχνοντας ότι είναι ικανές να κυνηγήσουν τους στόχους τους, που για τη μεν Πόρτο είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος για τη δε Μπράγκα η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. 

Η Πόρτο εντός έδρας συνήθως αγωνίζεται αρκετά επιθετικά και πιέζει τον αντίπαλο προκειμένου να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες και να φτάσει τελικά στη νίκη. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και στο αποψινό παιχνίδι όπου όμως αντιμετωπίζει έναν αρκετά επικίνδυνο αντίπαλο, ο οποίος έχει πολύ μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και ειδικά όταν βρίσκει πολλούς κενούς χώρους.

Φαβορί στην αναμέτρηση είναι η Πόρτο και ως γηπεδούχος αλλά και ως ποιοτικότερη ομάδα, όμως στοιχηματικά είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ, βλέποντας και την επιθετική φόρμα στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες. Με βάση τις αποδόσεις μπορούμε να ποντάρουμε στο Over, οι τιμές του οποίου είναι οριακά αποδεκτές και μπορεί να επιβεβαιωθεί σχετικά εύκολα με τη συνεισφορά ενδεχομένως και των δύο ομάδων.

 

ΜΟΝΟ 17-01-20

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΠΟΡΤΟ – ΜΠΡΑΓΚΑOVER1,87 

 

ΤΡΙΑΔΑ 17-01-20

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΣΑΛΚΕ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧOVER1,72 
ΦΟΥΛΑΜ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟOVER1,80 
ΜΑΛΙΝ – ΣΤΑΝΤΑΡ Λ.OVER1,80 
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ5,57stoiximan

Harrinio