Επιστρέφουν με γκολ Άουγκσμπουργκ και Ντόρτμουντ

Ergolavos Προγνωστικά Στοιχήματος Ταμεία
Bundesliga

Προγνωστικά Στοιχήματος Σάββατο 18/01

Επιστρέφουν στον κουπόνι μας η Γερμανία η Ολλανδία το Βέλγιο και η Γερμανία και έτσι μπαίνουμε και πάλι στους κανονικούς μας ρυθμούς. Η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει και τόσο το πρόγραμμα του Σαββάτου, αλλά δεν θα μπορούσα να μην τιμήσω την επιστροφή τόσο πολλών πρωταθλημάτων.

Καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram 

Λίγο προσοχή θέλει η δική μας η Superleague γιατί έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική μεσοβδόμαδα, οπότε κάποιες ομάδες θα επιλέξουν σε ποιο παιχνίδι πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Φυσικά δεν αναφέρομαι στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, αλλά σε ομάδες μικρότερες που έχουν πιο περιορισμένο ρόστερ.

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε και στην Αγγλία και παρόλο που οι Άγγλοι είναι συνηθισμένοι στα πολλά παιχνίδια, δεν θα πρέπει να αγνοούμε την κούραση ειδικά των πιο μικρών ομάδων που δεν έχουν δυνατότητα για εκτεταμένο rotation.

Έχω επιλέξει 4 παιχνίδια για σήμερα τα οποία όπως πάντα θα τα παίξω μονά αποδεκτά αλλά θα τα βάλω και όλα μαζί σε ένα σύστημα με ζητούμενα. Το δυνατό σημείο μου είναι τo G/G & Over 2,5 της Άουγκσμπουργκ με την Ντόρτμουντ. Σε καλή κατάσταση ήταν και οι δυο ομάδες πριν την διακοπή, στα τελευταία φιλικά έδειξαν να μην έχουν επηρεαστεί από την μεγάλη απουσία από το πρωτάθλημα, αλλά βέβαια ποτέ δεν ξέρεις… Πάμε να δούμε και τα 4 σημερινά σημεία

 

Προγνωστικά Στοιχήματος Σάββατο 18/01

ΠΡΩΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔ.ΑΠΟΤ.BOOK
ΓΕΡ1Αουγκσμπουργκ – ΝτόρτμουντG/G & Over 2,51,803-5
ΑΓΓΠΣαουθάμπτον – ΓούλβςG/G1,802-3
ΓΑΛΚΠαρί 98 – Σεντ-Ετιέν21.912-3
ΠΟΡ1Μπελενένσες – Σετούμπαλ12.320-1