Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος: Παιχνίδι παραμονής στην Τρίπολη

Προγνωστικά Ελλάδας
superleague2019-20

23/01 Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος Προγνωστικά

23/01 – 17:15, Στάδιο: ”Θ. Κολοκοτρώνης”, Διαιτητής: Κομίνης

Αστέρας Τρίπολης

Δοκιμάστηκε σε μια δύσκολη έδρα και δεν είχε καλή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στα αρνητικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ και είναι στη 12η θέση με 18 βαθμούς. Οι Αρκάδες έχουν την ιδανική ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες και να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

Φόρμα Αστέρα Τρίπολης: Στα 5 προηγούμενα παιχνίδια του, έχει 2 νίκες και 3 ήττες, ενώ, σε 9 παιχνίδια του στην Τρίπολη, έχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram Πανιώνιος

Η αγωνιστική του κατάσταση παραμένει δύσκολη, με τα αρνητικά αποτελέσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο και το μέλλον του να προβλέπεται αβέβαιο. Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου έχασε εντός έδρας με 1-2 από τον ΟΦΗ και είναι 14η με 6 βαθμούς. Οι Νεοσμυρνιώτες χρειάζονται μόνο το διπλό στην Τρίπολη για να ελπίζουν εκ νέου στην παραμονή τους.

Φόρμα Πανιωνίου: Συνεχίζει την αρνητική πορεία του με 5 ήττες στα τελευταία παιχνίδια του. Σε 9 παιχνίδια μακριά από τη Νέα Σμύρνη, έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 7 ήττες.

 


Προϊστορία

Την περασμένη περίοδο, ο Αστέρας Τρίπολης είχε πάρει νίκη παραμονής με 3-0. Στις 5 τελευταίες τους συναντήσεις στην Τρίπολη, έχουμε 3 νίκες των γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 1 διπλό των Νεοσμυρνιωτών.

 

Εκτίμηση

Ο Πανιώνιος παραμένει σε πολύ κακή κατάσταση και δεν μπορεί να διεκδικήσει πολλά πράγματα, ειδικά, μακριά από την έδρα του, έχοντας πλήρως αποθαρρυντικά ποσοστά. Οι γηπεδούχοι έχουν την ιδανική ευκαιρία να εκμεταλλευτούν αυτή τη συγκυρία, ενώ βρίσκονται και σε ανοδική πορεία επί Ράσταβατς. Σε αυτό το παιχνίδι, τον πρώτο λόγο έχουν οι Αρκάδες.

 

23/01 Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος Προγνωστικά

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔ.ΑΠΟΤ.BOOK
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος11.65