Στοίχημα Προγνωστικά Σαββάτου 01/02 (4αδα)

Ergolavos Προγνωστικά Γαλλίας Προγνωστικά Στοιχήματος
Γαλλία Προγνωστικά

Προγνωστικά Στρασβούργο – Λίλ 01/02

Ένα πολύ δυνατό κουπόνι έχουμε μπροστά μας, οι επιλογές είναι πάρα πολλές και αυτό μερικές φορές δεν είναι και τόσο καλό. Όταν διαβάζω για τους αγώνες της επόμενης ημέρας αρχικά τσεκάρω όλα τα σημεία που μου αρέσουν. Αυτά τα σημεία συνήθως για Σάββατο μπορεί να είναι από 10 μέχρι 12. Στην συνέχεια και εδώ είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω να κάνω, πρέπει να δω ξανά αυτά τα παιχνίδια και να καταλήξω στα 3-4 που θεωρώ πως είναι τα πιο δυνατά. Τα κριτήρια για να επιλέξω έχουν να κάνουν με πολλούς παράγοντες, αλλά ο πιο καθοριστικός είναι πάντα η απόδοση. Αν σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα υπάρχει αξία σε μια απόδοση αυτό το στοίχημα είναι που τελικά κυκλώνεται και μπαίνει στο άρθρο μου.

Για σήμερα λοιπόν έχω κυκλώσει 4 σημεία όπου υπάρχει αξία στις αποδόσεις. Τα δυο πρώτα σημεία είναι από την Τσαμπιονσιπ της Αγγλίας, μια κατηγορία που γενικά την αποφεύγω, αλλά σήμερα δεν μπορούσα να αντισταθώ στα σημεία που είδα. Στο ΚΠΡ – Μπρίστολ Σίτι έχω επιλέξει το 2 DNB λόγω της αστάθειας που διακρίνει εδώ και καιρό την απόδοση της ΚΠΡ. Οι γηπεδούχοι εκτός όλων των άλλων θα πρέπει να διαχειριστούν και την απώλεια ενός από τους καλύτερους παίκτες της μπροστά. Η Μπρίστολ είναι σε καλή κατάσταση, εκτός έδρας μπορεί να εκθέσει την οποιαδήποτε ομάδα αν βρεθεί σε καλή μέρα. Το 2 DNB στο 2,50 αξίζει.

Δεύτερο σημείο από την Τσάμπιονσιπ είναι το 2 DNB στον αγώνα Μπέρμιγχαμ – Νότιγχαμ. Σε πολύ κατάσταση οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 3η θέση και αυτό το οφείλουν κυρίως στις εκτός έδρας επιδόσεις τους. Σε κακό φεγγάρι η Μπέρμιγχαμ προσπαθεί να βγει από την εσωστρέφεια για να μην καταστραφεί αλλά ακόμα δεν τα έχει καταφέρει. Η Νότιγχαμ ξέρει πως να εκμεταλλεύεται τέτοιες καταστάσεις. Το 2 DNB κοντά σε τιμές διπλασιασμού αξίζει να παιχθεί.

Καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram 

Συνεχίζουμε με το 3ο σημείο και πιο συγκεκριμένα με τα αμφίσκορο στον αγώνα Στρασβούργο – Λίλ. Σε εκπληκτική κατάσταση το Στρασβούργο έχει καταφέρει βαθμολογικά να μην κινδυνεύει, γιαυτό και παίζει σε όλα τα παιχνίδια του χωρίς άγχος. Αυτό πολλές φορές κάνει την ομάδα του Στρασβούργου πολύ επικίνδυνη και απρόβλεπτη. Η Λίλ δεν είναι σε καλή κατάσταση, μεσοβδόμαδα έπαιξε με βασικούς στο κύπελλο με ομάδα της Γ’ κατηγορίας και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Ο προπονητής ζήτησε από τον πρόεδρο να επιβάλλει πρόστιμα γιατί οι παίκτες τελευταία δείχνουν αδιαφορία σε όλα τα παιχνίδια. Περιμένω απ’ όλη αυτή την βαβούρα να δούμε μια Λίλ πολύ πιο δραστήρια τουλάχιστον στον επιθετικό τομέα. Το G/G σε πολύ καλή απόδοση σίγουρα αξίζει το ποντάρισμα μας.

 

Τελευταίο σημείο για σήμερα από την Ιταλία. Το διπλό έχω επιλέξει στον αγώνα Σασουόλο – Ρόμα. Σε καλή κατάσταση οι Ρωμαίοι, δείχνουν σοβαρότητα στα παιχνίδια τους και συνήθως παιχνίδια τέτοιου τύπου δεν τους ανησυχούν. Το παλεύει να κρατηθεί μακρυά από την επικίνδυνη ζώνη η Σασουόλο και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει εκμεταλλευόμενη τα παιχνίδια στην έδρα της κυρίως, αλλά με ομάδες που είναι στα ίδια κυβικά με αυτήν και όχι με τις ομάδες που ανήκουν στα “υψηλά πατώματα”. 

 

Προγνωστικά Στρασβούργο – Λίλ 01/02

ΠΡΩΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔ.ΑΠΟΤ.BOOK
ΑΓΓΤΚΠΡ – Μπρίστολ Σίτι2 DNB2,50 
ΑΓΓΤΜπέρμιγχαμ – Νότιγχαμ2 DNB2,05 
ΓΑΛ1Στρασβούργο – ΛίλG/G2.00 
ΙΤΑΣασουόλο – Ρόμα21.83