Μπέρνλι – Άρσεναλ : θα μιλήσουν οι επιθέσεις

Harrinio Προγνωστικά Αγγλίας Προγνωστικά Στοιχήματος
Premier League

Μπέρνλι – Άρσεναλ : οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς και βρίσκονται περίπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, παρόλο που στην έναρξη της σεζόν είχαν εντελώς διαφορετικούς στόχους. Αυτή η κατάσταση ασφαλώς και είναι κατά της Άρσεναλ και υπέρ της Μπέρνλι, μιας και οι ”κανονιέρηδες” ήταν αυτοί που είχαν μεγάλα σχέδια για τη φετινή χρονιά.

Η Μπέρνλι εντός έδρας έχει 6 νίκες και 6 ήττες και αντιμετωπίζει μια ομάδα που έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα αλλά και εκτός έδρας, αφού μετράει 7 σε 12 αγώνες. Οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπερισχύσει η στατιστική της μιας ή της άλλης ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι θα αγωνιστούν και οι δύο για τη νίκη και κυρίως η Άρσεναλ, μιας και νέα απώλεια βαθμών θα την αφήσει ακόμη πιο μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Το ματς δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί και προτιμότερο είναι στοιχηματικά να ασχοληθούμε με τα γκολ. Οι δύο ομάδες παίζουν σχετικά ανοιχτά και αναμένεται στη μεταξύ τους αναμέτρηση να μιλήσουν οι επιθέσεις και η πιο εύστοχη ίσως να είναι και η τελική νικήτρια. Με βάση τις αποδόσεις το Over προσφέρεται σε ικανοποιητικές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

 

 

ΜΟΝΟ 02-02-20

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΜΠΕΡΝΛΙ – ΑΡΣΕΝΑΛOVER2,00 

 

ΤΡΙΑΔΑ 02-02-20

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΝΙΣ – ΛΥΩΝOVER1,75 
ΜΠΡΑΓΚΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚOVER1,80 
ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ – ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡOVER1,75 
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ5,51stoiximan

Harrinio