Β’ Γαλλίας 24η αγωνιστική : Επιστρέφει στις νίκες η Τρουά

Ergolavos Προγνωστικά Γαλλίας Προγνωστικά Στοιχήματος Ταμεία
ligue 2 prognostika

Β’ Γαλλίας 24η αγωνιστική 07/02

Μεσοβδόμαδα είχαμε εμβόλιμη αγωνιστική και πριν καλά καλά δούμε τα “αποτελέσματα” που έφεραν, σήμερα ξαναπαίζουν όλες οι ομάδες. Είναι ένα από τα πιο τα δύσκολα πρωταθλήματα για στοίχημα η Ligue 2, όταν έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική η δυσκολία πρόβλεψης μεγαλώνει και άλλο. Σήμερα θα ποντάρω σε ομάδες που έχουν αρκετές εναλλακτικές στο ρόστερ τους, αφού είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει κούραση και θα επηρεασθούν περισσότερο ομάδες που δεν έχουν τόσο πολλές επιλογές στον πάγκο τους.

Τώρα καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram 

Συμπλήρωσε 4 συνεχόμενες ήττες η Τρουά και αυτό την έχει ρίξει από την 2η θέση στην 5η. Πιστεύω ότι κάπου εδώ θα τελειώσει το ντεφορμάρισμα της καθώς την είδα στο τελευταίο παιχνίδι με την Λάνς και κατάλαβα ότι είναι πολύ κοντά να επιστρέψει στις επιτυχίες. Έχασε το παιχνίδι με την Λάνς, αλλά από το 36′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο και μέχρι το 90′ πίεζε για να πάρει αποτέλεσμα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας. 1 – 1,83

Το αμφίσκορο έχω επιλέξει στο ντέρμπι Χάβρη – Καέν . Δυο ομάδες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχουν από τα πιο δυνατά ρόστερ στην κατηγορία και χρειάζονται και οι δυο την νίκη. Το να σκοράρουν και οι δυο πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό και πληρώνει πολύ καλά.

Το αμφίσκορρο έχω επιλέξει και στο Σοσό – Λε Μάν. Η Σοσό διαθέτει σίγουρα πολύ καλύτερο ρόστερ από αυτό την Λε Μαν, αλλά επειδή έχει ξεχάσει πότε πήρε τελευταία φορά νίκη θα αποφύγω τον άσο. Ωστόσο επειδή η Λε Μαν είναι ομάδα που αγωνίζεται με αμυντική αφέλεια, θεωρώ ότι αξίζει να ποντάρουμε στο ενδεχόμενο να έχουμε γκολ εκατέρωθεν.

 

 

Β’ Γαλλίας 24η αγωνιστική 07/02

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔ.ΑΠΟΤ.BOOK
Τρουά – Σατορού11.832-0
Χάβρη – ΚαένG/G2.021-1
Σοσό – Λε ΜάνG/G2.001-0

 

Ergolavos