Νις – Μπρεστ : θα το παλέψουν και οι δύο

Harrinio Προγνωστικά Γαλλίας Προγνωστικά Στοιχήματος Ταμεία
Ligue1

Νις – Μπρεστ : με παρόμοιους στόχους συνεχίζουν οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, προσπαθώντας καταρχήν να αποφύγουν σενάρια υποβιβασμού και κυνηγώντας παράλληλα, με πολύ λίγες πιθανότητες είναι η αλήθεια, ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ωστόσο η Νις έχει μας έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι έχει ανεβάσει συνολικά επίπεδο ως ομάδα και θα το παλέψει ως το τέλος. Εντός έδρας έχει μαζέψει τα 2/3 των πόντων της και θέλει κι απόψε να συνεχίσει στον ίδιο θετικό ρυθμό. 

Περίπου τα ίδια ισχύουν και για τη Μπρέστ όσον αφορά την αναλογία εντός και εκτός έδρας πόντων. Η ομάδα πάντως δε μοιάζει να βρίσκεται σε τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση, πήρε πάντως μια πολύτιμη νίκη κόντρα στη Σεντ Ετιέν την προηγούμενη εβδομάδα. Απόψε θα κυνηγήσει περισσότερο την κόντρα προκειμένου να σκοράρει και μένει να δούμε αν θα συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα.

Το ματς δε μπορούμε να πούμε ότι έχει ξεκάθαρο φαβορί, ωστόσο η Νις λόγω έδρας έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στοιχηματικά πάντως είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ, αφού και οι δύο ομάδες σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ με σχετική ευκολία. Το Over προσφέρεται σε οριακά αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

 

ΜΟΝΟ 21-02-20

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΝΙΣ – ΜΠΡΕΣΤOVER1,772-2

 

ΤΡΙΑΔΑ 21-02-20

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΜΠΡΕΣΙΑ – ΝΑΠΟΛΙ2 & OVER 1,51,781-2
ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΓΚΕΝΚG/G & OVER1,900-1
ΤΕΛΣΤΑΡ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤG/G & OVER1,852-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ6,26stoiximan

Harrinio