Χόφενχαϊμ – Μπάγερν : χωρίς Λεβαντόφσκι αλλά με ψυχολογία

Harrinio Προγνωστικά Γερμανίας Προγνωστικά Στοιχήματος Ταμεία
Bundesliga

Χόφενχαϊμ – Μπάγερν : η Μπάγερν με επιβλητική εμφάνιση στο Λονδίνο διέλυσε την Τσέλσι με 0-3 και φυσικά ήδη σκέφτεται την κλήρωση για τον επόμενο αντίπαλό της. Στο πρωτάθλημα έχει πατήσει κορυφή και δεν έχει σκοπό να την εγκαταλείψει μέχρι το τέλος. Το μόνο άσχημο στην όλη ιστορία είναι ότι θα χάσει το Λεβαντόφσκι για τον επόμενο μήνα περίπου, μιας και ο Πολωνός αποκόμισε τραυματισμό στην κνήμη. Ωστόσο η ψυχολογία της ομάδας είναι στα ύψη και αυτό αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα στον αποψινό αγώνα.

Αντίπαλος είναι η Χόφενχαϊμ η οποία το παλεύει να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως οι τελευταίες εμφανίσεις της είναι απογοητευτικές. Ασφαλώς και ο σημερινός αντίπαλος δεν ενδείκνυται για να βρει μια ομάδα το ρυθμό και την ψυχολογία της, παρ’ όλ’ αυτά είναι υποχρεωμένοι οι γηπεδούχοι να διεκδικήσουν ότι περισσότερο μπορούν από το συγκεκριμένο ματς.

Στοιχηματικά πάντως είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ, αφού μιλάμε για δύο ομάδες που παίζουν ιδιαίτερα επιθετικά και ανοιχτά και πολύ συχνά φέρνουν μεγάλα σκορ στους αγώνες τους. Λογικό είναι οι αποδόσεις να είναι σχετικά χαμηλές και θα χρειαστεί να πάμε με το Over 3.5 προκειμένου να πάρουμε τις επιθυμητές τιμές. Ωστόσο πιστεύω ότι το σημείο μπορεί να επαληθευτεί σχετικά εύκολα και με αυτό θα πάω σήμερα.

 

ΜΟΝΟ 29-02-20

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΜΠΑΓΕΡΝ OVER 3,51,830-6

 

ΤΡΙΑΔΑ 29-02-20

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΤΣΕΛΣΙOVER1,752-2
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚOVER 3,51,801-0
ΝΑΠΟΛΙ – ΤΟΡΙΝΟOVER1,732-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ5,44stoiximan

Harrinio