Στοιχηματική αποστολή στην Μιανμάρ (2αδα)

Προγνωστικά Κουπόνι ΟΠΑΠ Προγνωστικά Στοιχήματος
Κουπόνι ΟΠΑΠ

24/03 Κουπόνι στοιχήματος Προγνωστικά

Ελέω… καραντίνας, με περισσότερο χρόνο και ελλείψει αγώνων επαγγελματικών πρωταθλημάτων, πάμε στη νοτιοανατολική Ασία και τη χώρα της Μιανμάρ, εκεί όπου παίζουν μπάλα. Πάμε να δούμε ενδεικτικά μια δυάδα για χαλαρό ποντάρισμα:

 

Καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram 

 

Μάγκβε-Γιάνγκον

Η 3η αυτή τη στιγμή Γιάνγκον (είναι η πολυνίκης του θεσμού με 5 πρωταθλήματα) δοκιμάζεται στην έδρα της 8ης Μαγκβέ, με στόχο το διπλό για να συνεχίσει την άνοδό της προς την κορυφή. Δύσκολο ματς, καθώς οι γηπεδούχοι αναμένεται να βάλουν υψηλό εμπόδιο για το διπλό.

Πάντως, αν εξαιρέσουμε το τελευταίο ματς με την ήττα της από την 2η Αγιεγιαβαντί, η Γιάνγκον προέρχεται από 9 σερί αήττητα ματς εκτός έδρας στο πρωτάθλημα (μαζί με τα περσινά), στα οποία δεν μπήκαν πάνω από 2 τέρματα! Από αυτό και μόνο οδηγούμαστε στο Χ2, μαζί με το under 3.5, το οποίο βγάζουν συνεχώς οι φιλοξενούμενοι, αλλά και οι γηπεδούχοι. Η επιλογή πληρώνει 1.80 στον Stoiximan.

 

Σαν Γ.-Σάουδερν Μιανμάρ

Αρκετά φιλόδοξη και φέτος δείχνει η πρωταθλήτρια Σαν Γιουνάιτεντ, η οποία αν βρει αδυναμία στις αντιπάλους της σκοράρει κατά βούληση. Οι αήττητοι νικητές του 2019 έχουν παίξει μόνο εκτός στα πρώτα 9 ματς και το πρώτο τους ματς στην έδρα τους για φέτος είναι απέναντι στην αδύναμη Σάουδερν Μιανμάρ.

Αν συνεχίσουν με το ρυθμό που έχουν φέτος οι γηπεδούχοι, θα δούμε πολλά με λίγα εδώ. Ο άσος μαζί με το over 2.5 δείχνει δυνατό σημείο (μπορεί να δούμε και over 3.5), στο 1.63 του Stoiximan.

 

24/03 Κουπόνι στοιχήματος Προγνωστικά

ΚΩΔΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔ.ΑΠΟΤ.BOOK
11:30Μάγκβε-ΓιάνγκονΧ2 & Under 3,51,80 
11:30Σαν Γ.-Σάουδερν ΜιανμάρOver 3,51,63 2,93

Bet-on-arme.com