Λευκορωσία : Δεν την αγγίζει η Πανδημία

Bet Blogger
belarus-brest

Ο Αθλητισμός είναι αυτός που έχει πληγεί πρώτος από την πανδημία του Κορωνοιού καθώς έχουν σταματήσει όλες οι αγωνιστικές δράσεις των εθνικών πρωταθλημάτων που ανήκουν στην UEFA. Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει στον κατάλογο της 54 πρωταθλήματα και μόνο ένα είναι αυτό που ακόμα λειτουργεί και αντέχει στην πανδημία.

Το μοναδικό πρωτάθλημα όπου ακόμα έχουμε δράση και οι περισσότεροι φίλοι του ποδοσφαίρου αλλά και του Πάμε Στοίχημα έχουν ξεκινήσει να το παρακολουθούν, είναι το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας (Vysheyshaya Liga).

Δεν την αγγίζει η Πανδημία

Η Λευκορωσία είναι από τις μοναδικές χώρες στην Ευρώπη που φαίνεται να μην την αγγίζει ο Κορωναιός. Στην χώρα όλα είναι ανοιχτά : σχολεία, θέατρα, σινεμά, εμπορικά κέντρα και αθλητικοί χώροι. Ενώ όλα τα αθλήματα διεξάγονται κανονικά όπως ενημερωνόμαστε από το pressball.by, που είναι το μεγαλύτερο αθλητικό site στην χώρα.

Κέρδος στις μέρες του Κορωναιού

Η κρίση του Κορωναιού φαίνεται να λειτουργεί θετικά για την Λευκορωσία καθώς πολλές χώρες όπως Ρωσία, Ισραήλ Κροατία κ.α έσπευσαν να αποκτήσουν τα δικαιώματα προβολής του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της Λευκορωσίας. Ίσως να είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας που δίνεται η δυνατότητα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία να κερδίζει χρήματα από το εξωτερικό.

Καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram