Ρουμενίγκε : Να τελειώσει τον Σεπτέμβριο η Μπουντεσλίγκα

Bet Blogger
Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε

Να τελειώσει τον Σεπτέμβριο η Μπουντεσλίγκα

Η UEFA έχει ορίσει να τελειώσουν όλα τα πρωταθλήματα μέχρι και 30 Ιουνίου, με τα τωρινά δεδομένα αυτό δεν φαίνεται να είναι εφικτό. Όπως συμβαίνει σε πολλά αθλήματα έτσι και στο ποδόσφαιρο υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για τι θα γίνει με την φετινή σεζόν.

Μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής*

betshop

Παίξε Φρουτάκια με υψηλό Payout στο νόμιμο casino της betshop

Εγγραφή

*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε, ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν σε συνέντευξη που έδωσε και ερωτήθηκε ποια είναι η γνώμη του για την συνέχεια της Μπουντεσλίγκα, δήλωσε τα εξής : «Για να μην αλλοιώσουμε το πρωτάθλημά μας, είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσουμε μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν. Το ζήτημα αφορά και στην επιβίωση αρκετών από τους συλλόγους μας, καθώς επίσης και στην αποφυγή μιας άνευ προηγουμένου οικονομικής καταστροφής.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι θα ήταν συνετό να επεκταθεί η περίοδος 2019-2020 -το αργότερο- μέχρι τον Σεπτέμβριο, αν αυτό δεν είναι δυνατό διαφορετικά. Και κατά συνέπεια, η νέα αγωνιστική περίοδο, θα μπορούσε να τοποθετηθεί χρονικά στην αρχή του χειμώνα, έτσι ώστε οι παίκτες, να επωφεληθούν από τις διακοπές και από μια αρκετά μακρά προετοιμασία. Αυτό είναι ένα απολύτως εφικτό σενάριο».