Καλοπληρωμένες έδρες στην Λευκορωσία (2αδα)

Προγνωστικά Κουπόνι ΟΠΑΠ Προγνωστικά Στοιχήματος

03/04 Κουπόνι στοιχήματος Προγνωστικά

Μόλις δυο ματς υπάρχουν σήμερα στο κουπόνι μας και είναι από την αγαπημένη μας, πλέον, Λευκορωσία. Πάμε να κάνουμε την προσέγγισή μας και στα δυο, αλλά… χαλαρά, καθώς οι διαφορές δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων είναι μικρές:

 

Καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram 

 

Μπελσίνα-Γκοροντέγια

Δυο από τις ομάδες που λογικά θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία κοντράρονται στην έδρα της νεοφώτιστης Μπελσίνα Μπομπρούσκ. Ξεκίνημα αρκετά άτυχο για τους γηπεδούχους, καθώς θα μπορούσαν να έχουν τουλάχιστον 2 βαθμούς, κόντρα σε Μινσκ και Ζοντίνο.

Από την άλλη, η Γκοροντέγια δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που είχαμε δει πέρσι και στα δυο παιχνίδια της έχει ηττηθεί με κάτω τα χέρια. Πιο έμπειροι οι φιλοξενούμενοι πάντως, περιμένουμε ένα κλειστό ματς, προβάδισμα η έδρα, επιλογή μας το συνδυαστικό 1Χ με το under 2.5, που πληρώνει 1.91 στον Stoiximan.

 

Ντινάμο Μινσκ-Ζοντίνο

Μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας, η Ντινάμο Μινσκ δεν έχει αρχίσει καθόλου καλά τη φετινή σεζόν και σίγουρα η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική της δύναμη. Αν είχε ξεκινήσει με 2/2, ο άσος δε θα ξεπερνούσε το 1.60. Μάλιστα, στο προηγούμενο ματς κόντρα τη συμπολίτισσα Μινσκ, παρότι ήταν με 3-0 πίσω και παίκτη λιγότερο, λίγο έλλειψε να φύγει με το βαθμό (3-2).

Η Τορπέντο Ζοντίνο, από την άλλη, έχει ξεκινήσει τρομερά με 6 βαθμούς και νίκες με 1-0 κόντρα σε βατούς αντιπάλους. Η ποιότητά της, όμως, είναι σαφώς μικρότερη από τη γηπεδούχο, η οποία θα ψάξει το πρώτο της τρίποντο. Ο άσος πληρώνει καλά στον Stoiximan, στο 2.28.

 

03/04 Κουπόνι στοιχήματος Προγνωστικά

ΚΩΔΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔ.ΑΠΟΤ.BOOK
17:00Μπελσίνα-Γκοροντέγια1Χ & Under 2,51,91 
19:00Ντινάμο Μινσκ-Ζοντίνο12,28 4,35

Bet-on-arme.com