Τείνουν στο over Νέμαν και Ζοντίνο (2αδα)

Προγνωστικά Κουπόνι ΟΠΑΠ Προγνωστικά Στοιχήματος
Λευκορωσία Πρέμιερ Λιγκ

21/05 Προγνωστικά Λευκορωσία

Μια ανάσα από το πιο γεμάτο τριήμερο των τελευταίων δυο μηνών έχουμε φτάσει και τα… προεόρτια έρχονται από τη Λευκορωσία, με αγώνες στη μεγάλη κατηγορία και τις ρεζέρβες τους. Πάμε να τα δούμε:

 

 

1031. Μοζίρ Β’-Γκοροντέγια Β’

Δυο από τις πλέον κακές ομάδες του πίνακα στις ρεζέρβες, καθώς και οι δυο μαζί έχουν 5 πόντους σε 18 ματς. Η Γκοροντέγια Β’ δέχεται μάλιστα πάνω από 4 γκολ μέσο όρο στα παιχνίδια της, ενώ η Μοζίρ Β’ δεν είναι καλύτερη, με 2 γκολ παθητικό μέσο όρο στο πρωτάθλημα.

Αυτό μας δείχνει πως οι επιθετικοί και των δυο έχουν μεγάλη ευκαιρία να δείξουν την αξία τους σε αυτό το ματς. Παίζουμε το συνδυαστικό GG μαζί με το over 2.5 εδώ, πληρώνει 1.75 στη Betshop.

 

367. Νέμαν-Ζοντίνο

Σε εξαιρετική κατάσταση η φιλοξενούμενη Τορπέντο Ζοντίνο, είναι η ομάδα που ακολουθεί τη Μπάτε στον πίνακα. Βγάζοντας ποιότητα, η φιλοξενούμενη νίκησε εύκολα 3-1 τη Γκοροντέγια, δείχνοντας σιγά-σιγά πως μπορεί να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που κάνει σε κάθε αγώνα.

Η Νέμαν έδειξε αδυναμίες στο βασικό της όπλο μέχρι ώρας, την άμυνα, δεχόμενη 4 τέρματα από μια ομάδα που είχε κάτω από ένα γκολ μέσο όρο σε κάθε αγώνα, τη Ρουχ. Η προδιάθεση και των δυο είναι να πάρουν τη νίκη, σε πολύ υψηλές αποδόσεις το over 2.5, το αγοράζουμε στο 2.45 του Stoiximan.

Καθημερινή ενημέρωση των σημείων μας και στο instagram 

 

21/05 Προγνωστικά Λευκορωσία

ΚΩΔΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔ.ΑΠΟΤ.BOOK
1031Μοζίρ Β’-Γκοροντέγια Β’G/G & Over 2,51,75 
367Νέμαν-ΖοντίνοOver 2,52,45 4,28

Μάριος Αγγελόπουλος