Επιστρέφει αυτό το Σαβ/κο η δράση στα γήπεδα της Τσεχίας

Bet Blogger Προγνωστικά Στοιχήματος
Τσεχία Λιγκα

Επιστρέφει η Τσεχία

Από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα που ξεκινούν αυτές τις ημέρες είναι το Τσέχικο, το οποίο γυρίζει για να καλύψει το δρόμο που μένει μέχρι να ανακηρυχθεί ο πρωταθλητής, οι «Ευρωπαίοι» και οι ομάδες που θα δουν ορατό τον κίνδυνο υποβιβασμού.

Μέχρι ώρας έχουν καλυφθεί οι 24 από τις 30 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, ενώ με το πέρας και των 30 αγώνων, το πρωτάθλημα «σπάει» στα 3: στον όμιλο πρωταθλητή, στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και τον όμιλο υποβιβασμού. Ο κάθε όμιλος έχει τους δικούς του κανόνες, πάμε να τους δούμε εν τάχει:

Όμιλος πρωταθλητή: Οι 6 πρώτες ομάδες παίζουν από ένα ματς μεταξύ τους για να βγει ο πρωταθλητής, η 2η ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δυο ομάδες στα προκριματικά του Γιουρόπα και μια ακόμα που θα παίξει με τον νικητή του μπαράζ στον πιο κάτω όμιλο. Η 6η δεν έχει κάποιο κέρδος.

Όμιλος Γιουρόπα: Μέσω μπαράζ βγαίνει μια νικήτρια ομάδα από τις θέσεις 7-10, που αντιμετωπίζει την 5η του παραπάνω ομίλου, για μια θέση στην Ευρώπη.

Όμιλος υποβιβασμού: Οι ομάδες του γκρουπ που τερμάτισε στις θέσεις 11-16, παίζουν και εδώ από ένα ματς μεταξύ τους. Ο τελευταίος υποβιβάζεται απευθείας, ενώ οι ομάδες της 14ης και 15ης θέσης, παίζουν μπαράζ σωτηρίας με τις δυο αντίστοιχες 2η και 3η της Β΄ κατηγορίας.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ

Με το +8 που ήδη έχει εξασφαλίσει πριν τη διακοπή, η κάτοχος του τίτλου Σλάβια Πράγας ετοιμάζεται να μπει με ένα μεγάλο προβάδισμα στα πλέι-οφ. Η αλήθεια είναι πως η διακοπή ευνόησε τους πρωταθλητές, καθώς ήταν σε κακή κατάσταση, έχοντας απωλέσει μια πιο μεγάλη διαφορά από τη 2η Πλζεν. Αυτές θα είναι λογικά οι διεκδικήτριες του τίτλου, με την Σλάβια, πάντως, να το χάνει μόνο με… χαρακίρι.

Καθημερινή στοιχηματική ενημέρωση και στο instagram 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ένας μικρός χαμός γίνεται για όλες τις Ευρωπαϊκές θέσεις κάτω από τις 2 πρώτες θέσεις. Και το λέμε αυτό καθώς από την 3η μέχρι την 9η θέση η διαφορά είναι μόλις 5 πόντοι. Αυτό σημαίνει πως οι θέσεις για τον όμιλο του πρωταθλητή είναι εντελώς ανοιχτές και μόνο προγνωστικά δεν χωράνε. Πριν τη διακοπή, πάντως, σε τρομερή φόρμα ήταν η Σλόβαν Λίμπερετς, που είχε 4 σερί νίκες και πολύ δύσκολα θα δε θα είναι μέσα στην 6άδα στις 30 αγωνιστικές.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

Μετρημένα… κουκιά έχουμε για την ουρά. Πρίμπραμ και Οπάβα οφείλουν να δείξουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα αν θέλουν να μην είναι τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό. Εκτός από τις δυο αυτές, που λογικά θα τερματίσουν στο τέλος, παλεύοντας για τη θέση στα μπαράζ, όλες οι ομάδες από την 11η μέχρι την 14η θέση έχουν από ίσα μερίδια στις ελπίδες αποφυγής της 14ης θέσης.

Παίξε νόμιμα στην bet365, με ασφάλεια και με προσφορές* για όλους τους παίκτες 

Μάριος Αγγελόπουλος