Το εντυπωσιακό πρόσωπο της Manchester United στο νέο έτος

Bet Blogger
Manchester United

Το 2020 είναι η χρονιά της Manchester United, καθώς μετράει μοναδικά σερί που ως το τέλος της σεζόν μπορεί να διευρυνθούν και παράλληλα να κατακτήσει και πολύτιμα τρόπαια.

Η Manchester United δε βρίσκεται στην καλύτερη καμπή της ιστορίας της και προσπαθεί να επανέλθει ξανά στη διεκδίκηση τίτλων σε Αγγλία κι Ευρώπη. Μπορεί οι «Κόκκινοι Διάβολοι» να έχουν αμφισβητηθεί μέσα στη σεζόν κι ο Solskjaer να βρέθηκε αρκετές φορές στην πόρτα της εξόδου, όμως τα πράγματα έμελλε ν’ αλλάξουν προς το καλύτερο λίγο μετά την έλευση του 2020.

Από τις 26 Ιανουαρίου η Manchester United έχει αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο και πετυχαίνει μοναδικά σερί που τη βοηθούν να είναι μέσα σε σημαντικούς στόχους. Ο Νορβηγός τεχνικός στηρίχθηκε από τη διοίκηση και προς το παρόν δικαιώνει την επιλογή της.

 

Η συνέχεια σε FA Cup, το Europa League και η 4η θέση

Αρχικά με τη σκληρή δουλειά κι έπειτα με τις μεταγραφές των Bruno Fernandes και Odion Ighalo, η Manchester United ανέβηκε επίπεδο και φαίνεται πως χτίζει κάτι πολύ ωραίο ενόψει του μέλλοντος. Η ομάδα του Solskjaer παραμένει μέσα σε δύο σημαντικούς στόχους, ενώ στην Premier League κυνηγάει την τέταρτη θέση.

Έπειτα, από τρόπαια μπορεί να κατακτήσει το FA Cup, βρίσκεται στον ημιτελικό, και το Europa League, πέρασε στη φάση των «16». Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας έχει βελτιωθεί αρκετά, καθώς από τις 26/01 μετράει σε συνολικά 14 ματς, 10 νίκες και 4 ισοπαλίες. Παραμένει δηλαδή αήττητη, τελευταία ήττα στις 22/01 από την Burnley, ενώ παράλληλα έχει σκοράρει 35 γκολ κι έχει δεχθεί μόλις 4!

 

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επιστρέφουν…

Μάλιστα μέσα σ’ αυτή την πορεία αγώνων μετράει τρεις προκρίσεις στο FA Cup (Tranmere, Derby, Norwich), μία πρόκριση στο Europa League (Club Brugge) και φυσικά βαθμολογική άνοδο στην Premier League. Στο αγγλικό πρωτάθλημα βρίσκεται 6η με ματς λιγότερο (31 αγώνες) και απέχει από την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League, μόλις πέντε βαθμούς.

Η εικόνα της ομάδα μέσα στο 2020 είναι εξαιρετική και φαίνεται πως αν συνεχίσει να υπάρχει σωστό πλάνο, τότε οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα επιστρέψουν ξανά και θα διεκδικούν κάθε χρόνο τίτλους.