ΣΠΑΛ – Μίλαν : ανεβασμένη η Μίλαν

Harrinio Προγνωστικά Ιταλίας Προγνωστικά Στοιχήματος Ταμεία
seria-italy

ΣΠΑΛ – Μίλαν

η Μίλαν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση μετά τη διακοπή μιας και έχει κάνει το 2 στα 2 και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο, κάτι που ασφαλώς γεμίζει με αυτοπεποίθηση τους παίχτες και ανεβάζει τους στόχους για τη συνέχεια. Φυσικά ο κύριος στόχος είναι η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και υπάρχουν ακόμη 10 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, προκειμένου να επιτευχθεί.

Η ΣΠΑΛ αντίθετα ξεκίνησε με 2 σερί ήττες και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους στη μάχη που δίνουν για την παραμονή. Η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι ήδη 8 πόντοι και αν δεν έρθουν κάποιες νίκες και μάλιστα σύντομα τότε ο υποβιβασμός στη Serie B θα είναι αναπόφευκτος.

Εκτίμηση

Το ματς έχει φαβορί τη Μίλαν η οποία είναι πολύ ανεβασμένη και με καλή ψυχολογία είναι έτοιμη για μία ακόμη νίκη. Ωστόσο οι αποδόσεις του διπλού δεν ικανοποιούν και στοιχηματικά είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ, αφού και η ΣΠΑΛ είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά και σε πολλά παιχνίδια της υπάρχουν μεγάλα σκορ. Το Over προσφέρεται σε οριακά αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

 

ΜΟΝΟ 01-07-20

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΣΠΑΛ – ΜΙΛΑΝOVER1,872-2

 

ΤΡΙΑΔΑ 01-07-20

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΟΡΙΤΣ1 & OVER 2.52,024-0
ΡΑΠΙΝΤ Β. – ΛΑΣΚ ΛΙΝΤΣ1Χ & OVER 1.52,223-1
ΤΟΥΝ – ΖΥΡΙΧΗG/G & OVER 2.51,853-2
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ8,30stoiximan

Harrinio