Η Man City πρώτα χειροκρότησε κι έπειτα νίκησε

Bet Blogger
city-liverpool

Το μέλημα της Λίβερπουλ από εδώ και πέρα οφείλει να είναι η διάρκεια. Να παραμείνει δηλαδή στην κορυφή. Τίποτα άλλο!

Μετά από πάρτι, χορούς, αλκοόλ, ατελείωτα πανηγύρια και χωρίς κανένα κίνητρο ήταν δύσκολο το σημερινό ματς να βγει με την απόδοση που έχουμε συνηθίσει. Άνθρωποι είναι, όχι ρομπότ.

Βαρύ το σημερινό σκορ με την Σίτι,  δε λέω, αλλά τι να αποδείξεις όντας μαθητικά πρωταθλητής (7 ματς πριν το τέλος, αριθμός ρεκόρ) και με 20 βαθμούς μπροστά; Η Σίτι έδειξε ότι ήθελε πολύ περισσότερο την νίκη στο σημερινό παιχνίδι και την πήρε με εμφατικό τρόπο μάλιστα. 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, 4-0 στο 66′ με αυτογκολ του Chamberlain και στο τέλος το VAR ακύρωσε ακόμα ένα γκολ για χέρι και έτσι γλύτωσαν οι reds την καζούρα για πιο βαρύ 5-0. Επιβεβαιώθηκαν και τα προγνωστικά στο στοίχημα Αγγλία που ήθελαν την Σίτι να κάνει περίπατο σήμερα.

Μπράβο στη Man City που χειροκρότησε τους πρωταθλητές Αγγλίας. Πολιτισμένα πράγματα μακριά από λογικές καφρίλας και ομού φανατισμού. Μακάρι αυτές οι συμπεριφορές κάποτε να υιοθετηθούν και από τις ομάδες της Ελλάδας. Αυτόν το ποδοσφαιρικό πολιτισμό θέλουμε όλοι οι υγιείς φίλαθλοι στην Ελλάδα και δυστυχώς δεν τον έχουμε.

Ενέργειες που «ζουν» στα μεγάλα και σοβαρά πρωταθλήματα. Ενέργειες που είναι διαφήμιση του αθλήματος, για να πούμε και τ’ αυτονόητα!