Ο Άρης παρουσιάζει εικόνα διάλυσης

Bet Blogger Προγνωστικά Ελλάδας

Ο Άρης στα playoffs από ένα σημείο κι έπειτα παρουσιάζει εικόνα διάλυσης με τα προβλήματα να είναι πολλά σ’ όλα τα επίπεδα.

Ο Άρης εδώ κι αρκετό καιρό παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εικόνα μ’ αυτή που είχαμε συνηθίσει τόσο στην κανονική περίοδο της χρονιάς όσο και στους αγώνες του Κυπέλλου. Η ομάδα του Μίκαελ Ένινγκ έφτασε έως τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όμως έμεινε εκτός συνέχειας από την ΑΕΚ.

 

Η αρχή των προβλημάτων

Στις 30 Ιουνίου τα συμβόλαια ορισμένων παικτών έληξαν και όσοι επιθυμούσαν να μείνουν στις ομάδες τους θα έπρεπε να προχωρήσουν σε μια μίνι ανανέωση.

Στον Άρη οι περισσότεροι παίκτες αποφάσισαν να φύγουν και να μην ανανεώσουν, καθώς η ομάδα πλήττεται από διοικητικά θέματα, τα οποία μάλιστα δε δημιούργησε η τωρινή διοίκηση και μοιραίως δεν μπορεί να καλύψει με τα οικονομικά της δεδομένα. Οι κιτρινόμαυροι χρωστάνε δεδουλευμένα σε αρκετούς παίκτες που ήταν στο σύλλογο προ μερικών ετών κι αυτό επηρεάζει άμεσα την τωρινή κατάσταση και λειτουργία του συλλόγου.

Ο Άρης πλέον έφτασε στο σημείο να μην ξέρει αν θα συμπληρώνει 11αδα πριν από κάθε ματς κι όσοι παίκτες έχουν παραμείνει είναι αναγκασμένοι να αγωνίζονται ανά τρεις μέρες χωρίς ξεκούραση προκειμένου να βγουν οι υποχρεώσεις της ομάδας. Μερικοί εξ’ αυτών έχουν κάνει και υπερβάσεις παίζοντας ως τραυματίες.

Δείτε: Προγνωστικά για Super League

Η εικόνα διάλυσης

Η ομάδα τις τελευταίες δύο εβδομάδες περίπου φαίνεται πως έχει σκορπίσει και παρουσιάζει μια εικόνα διάλυσης. Φυσικά κι ο κόσμος της ανησυχεί για το μέλλον.

Ενδεικτικά στα playoffs σ’ επτά ματς μετράει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 5 ήττες, εκ των οποίων ορισμένες έχουν προέλθει με βαριά σκορ. Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας μπορεί να είναι άσχημη, ωστόσο για όλο αυτό δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες είναι σε τρομερά δύσκολη θέση και καλούνται να διαχειριστούν μια κατάσταση που κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει.

To Ban της FIFA

Μην ξεχνάμε ότι ο Άρης αυτό το καλοκαίρι έχει ν’ αντιμετωπίσει λόγω των οφειλών του παρελθόντος και το ban της FIFA. Κι άλλες ομάδες έχασαν αρκετούς ποδοσφαιριστές μετά τις 30 Ιουνίου όμως καμία άλλη δεν παρουσίασε τα προβλήματα των κιτρινόμαυρων σε αγωνιστικό επίπεδο. Είναι φανερό πως η διοίκηση οφείλει να πάρει θέση και να προστατέψει την ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν. Άλλωστε είναι κρίμα να βρίσκεται μια ομάδα σαν τον Άρη σ’ αυτή την κατάσταση.

Δημόπουλος