Το CAS επέστρεψε τους 7 βαθμούς στον ΠΑΟΚ

Bet Blogger Προγνωστικά Ελλάδας
cas

Ο ΠΑΟΚ δικαιώθηκε από το CAS που προσέφυγε μετά την απόφαση να του αφαιρεθούν επτά βαθμοί από την Επιτροπή Εφέσεων και πλέον έχουμε αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση.

 

Η τιμωρία του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ στη διάρκεια της φετινής σεζόν εκτός από τα προβλήματα που είχε, κλήθηκε ν’ αντιμετωπίσει ακόμα ένα, καθώς βρέθηκε ένοχος για πολυϊδιοκτησία από τη μοναδική αρμόδια αρχή για το συγκεκριμένο παράπτωμα στην ελληνική επικράτεια, δηλαδή την ΕΕΑ.

Η τιμωρία από την Επιτροπή Εφέσεων ήταν να του αφαιρεθούν επτά βαθμοί, κάτι που σήμαινε ότι έμεινε πολύ πίσω από τη διεκδίκηση του τίτλου και παράλληλα θα έπρεπε να παλέψει για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

 

Οι προσφυγές ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και η απόφαση

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αμέσως προσέφυγε στο CAS έχοντας ως μοναδικό στόχο την αλλαγή της απόφασης. Την ίδια ώρα προσφυγή στο CAS έκανε κι ο Ολυμπιακός, ο οποίος ζητούσε την αποβολή του ΠΑΟΚ από την πρώτη εθνική κατηγορία.

Με τα πολλά το CAS αποφάσισε να επιστρέψει τους επτά βαθμούς στο «Δικέφαλο του Βορρά» και έτσι η υπόθεση πηγαίνει πίσω στην Επιτροπή Εφέσεων.

 

Αλλαγή των δεδομένων

Η συγκεκριμένη απόφαση αλλάζει τα δεδομένα σε πολλά επίπεδα και φυσικά αφήνει ορθάνοιχτη την υπόθεση, η οποία επιστρέφει στην Επιτροπή Εφέσεων.

Καταρχάς ο ΠΑΟΚ πλέον βρίσκεται στο +3 από την ΑΕΚ και είναι δεύτερος. Αν δηλαδή τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα, τότε οι περσινοί νταμπλούχοι Ελλάδος θα έπαιζαν στα προκριματικά του Champions League, αφήνοντας τρίτη την Ένωση που θα έπαιζε στα προκριματικά του Europa League.

Όσον αφορά τα playoffs μένουν ακόμα τρία παιχνίδια προκειμένου ο ΠΑΟΚ να διατηρήσει τη δεύτερη θέση κι ουσιαστικά να σώσει τη χρονιά. Μέσα σ’ αυτά τα τρία ματς θα παίξει με Ολυμπιακό (εκτός) και ΑΕΚ, Άρη (εντός). Όλα δηλαδή είναι παιχνίδια-ντέρμπι.

 

Η τακτική του Ολυμπιακού

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και θα προσπαθήσει να ωφεληθεί απ’ όλο αυτό. Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι μετά απ’ αυτή την απόφαση και μένοντας ακόμα τα πάντα ανοικτά, θα κυνηγήσουν τις πιθανότητες που υπάρχουν προκειμένου ο ΠΑΟΚ να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών από την ερχόμενη σεζόν μιας και φέτος το πρωτάθλημα έχει ήδη κριθεί. Κάτι που αν συμβεί θα βγάλει ζημιωμένο το «Δικέφαλο του Βορρά» και νικητή τον Ολυμπιακό στην όλη ιστορία.

 

Το καλύτερο καζίνο στον κόσμο ήρθε και στην Ελλάδα! 🍒 🍒 🔔