Κάλιαρι – Λέτσε: πήρε ψυχολογία η Λέτσε

Harrinio Προγνωστικά Ιταλίας Προγνωστικά Στοιχήματος Ταμεία
seria-italy

Κάλιαρι – Λέτσε

η Λέτσε έκανε μεγάλη ανατροπή την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Λάτσιο και βρέθηκε μετά από καιρό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, και πλέον με ανεβασμένη ψυχολογία θα πάει στη Σαρδηνία να αντιμετωπίσει την Κάλιαρι. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός στη φάση που βρισκόμαστε, και οι παίχτες του Λιβεράνι δείχνουν έτοιμοι για την αποψινή πρόκληση.

Η Κάλιαρι είναι από τις ομάδες που μοιάζουν να μην έχουν ιδιαίτερους στόχους μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο δε μπορούμε να πούμε ότι είναι αδιάφορη. Έχει δείξει μια συνέπεια ως ομάδα και δεν είναι τόσο ευκολοκατάβλητη. Τη βλέπουμε πάντως τις τελευταίες αγωνιστικές να έχει χάσει κάπως την έντασή της, ίσως και λόγω της ζέστης που είναι πιο έντονη στο νησί της Σαρδηνίας, ίσως και λόγω της έλλειψης ισχυρών στόχων.

Εκτίμηση

Το ματς δε μπορούμε να πούμε ότι έχει ξεκάθαρο φαβορί, όσο κι αν η Κάλιαρι αγωνίζεται εντός έδρας. Η ισοπαλία μοιάζει αρκετά πιθανό αποτέλεσμα που λογικά δε θα στεναχωρήσει καμία από τις δύο ομάδες, και στοιχηματικά η Διπλή Ευκαιρία στο Χ2 μοιάζει μια καλή επιλογή, μιας και καλύπτουμε έτσι και τη νίκη της ομάδας με το μεγαλύτερο κίνητρο και ενδεχομένως με την καλύτερη ψυχολογία. Οι αποδόσεις για το σημείο βρίσκονται σε σχετικά καλές τιμές και με αυτήν τη Διπλή Ευκαιρία θα πάω σήμερα.

 

ΜΟΝΟ 12-07-20

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΚΑΛΙΑΡΙ – ΛΕΤΣΕX22,050-0

 

ΤΡΙΑΔΑ 12-07-20

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΓΟΥΛΒΣ – ΕΒΕΡΤΟΝΧ21,783-0
ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛOVER1,912-1
ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΛΟΥΓΚΑΝΟOVER1,833-3
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ6,22stoiximan

Harrinio