Τα "μπετά" του στοιχήματος
13

Παναθηναϊκός: Άξιζε να πάρει το ρίσκο με Νέντοβιτς

Δημοσιεύθηκε: 15 Ιούλ 20 08:00 Κατηγορία: Μπάσκετ Προγνωστικά

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε στο φετινό μεταγραφικό παζάρι τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Αρμάνι Μιλάνο. Ένα στοίχημα, που εμπεριέχει αρκετό ρίσκο που όμως άξιζε να πάρει ο σύλλογος.

Ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι μπήκε σε μια νέα εποχή, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει από το σύλλογο. Αυτό σημαίνει ότι έως ότου βρεθεί κάποιο γερό πορτοφόλι ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του στο μεταγραφικό παζάρι θα βάζουν στο μικροσκόπιο παίκτες που δεν είναι τσουχτεροί οικονομικά.

[get_special_button_bet365 title=”Η Νο1 στοιχηματική στον κόσμο*” desc=”Παίξε νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις “]

 

Κεφάλαιο «Νέντοβιτς»

Ένας από τους παίκτες που αποκτήθηκαν είναι κι ο Νεμάνια Νέντοβιτς  που υπό άλλες συνθήκες όχι μόνο δε θα ερχόταν στο ΟΑΚΑ αλλά μπορεί να μην έπαιζε στην Euroleague.

Ο Νέντοβιτς είναι ένας παίκτης που βασίζεται πολύ στην εκρηκτικότητά του. Δε φοβάται τη διείσδυση, την επαφή αλλά ακόμα και το κόψιμο. Έχει μπασκετικό θράσος και του αρέσει να οργανώνει το παιχνίδι και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις. Τα καλύτερα χρόνια του τα έκανε στη Μάλαγα κι από εκεί πήρε μεταγραφή στην Αρμάνι με συμβόλαιο αξίας 2,2 εκ ευρώ.

Οι τραυματισμοί που έβγαλε όμως από το 2018 ήταν πολλοί κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παίξει σχεδόν τα μισά ματς της Αρμάνι στην Euroleague. Όλο αυτό τον πήγε πολύ πίσω αγωνιστικά μέχρι που η ιταλική ομάδα τον άφησε ελεύθερο.

 

Αξίζει να πάρει το ρίσκο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός των νέων δεδομένων αναγκάστηκε να κοιτάξει προς την πλευρά του Νέντοβιτς και ξέρει ότι αξίζει να πάρει αυτό το ρίσκο.

Οι πράσινοι απέκτησαν έναν οικονομικά προσιτό παίκτη με κασέ στις 500 χιλ ευρώ κι έπειτα πολύ διψασμένο, καθώς θέλει ν’ αποδείξει πράγματα, να χτίσει και πάλι τα’ όνομά του. Ο Σέρβος έρχεται στην Ελλάδα ως προβληματικός και επιθυμεί να παραμείνει υγιής και να μπορέσει να οδηγήσει σε επιτυχίες το σύλλογο. Είναι δεδομένο πως αν ο Νέντοβιτς δε βγάλει τραυματισμούς, τότε θα προσφέρει πολλά και θα ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Βόβορας το ξέρει πολύ καλά αυτό και αποφάσισε να πάρει το ρίσκο, καθώς μιλάμε για έναν ποιοτικότατο παίκτη που μπορούσε να χτυπήσει με τις υπάρχουσες συνθήκες του ο σύλλογος.

Δημόπουλος

Aκουλούθησε το Bet-on-arme στα social media!
Τι να παίξω σήμερα Κουπόνι Στοιχήματος