Ο Μπάρκας έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα του

Δημοσιεύθηκε: 31 Ιούλ 20 08:00 Κατηγορία: Bet Blogger

Ο Βασίλης Μπάρκας έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα της καριέρας του, καθώς εδώ και λίγες ημέρες είναι κι επίσημα παίκτης της Σέλτικ.

Δείτε αποδόσεις για τους σημερινούς αγώνες στην Stoiximan

 

Ένας τερματοφύλακας με συνεχή εξέλιξη

Ο Βασίλης Μπάρκας αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Είναι 26 χρονών και έχει τουλάχιστον μια δεκαετία μπροστά του προκειμένου να υλοποιήσει όλα του τα όνειρα. Ο Έλληνας τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο και η πορεία του είναι μόνο ανοδική. Με σταθερά βήματα ο Μπάρκας εξελίσσεται και πλέον ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Στον Ατρόμητο έπαιξε τρία χρόνια, για να τον αποκτήσει μετέπειτα η ΑΕΚ και μ’ εκείνη το 2018 να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα όντας ο βασικός τερματοφύλακας. Παράλληλα οι εμφανίσεις του ήταν εξαιρετικές και τον ίδιο χρόνο η εθνική Ελλάδος τον κάλεσε και έως σήμερα είναι διεθνής παίκτης. Γενικότερα είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της χώρας, ο οποίος έχει μέλλον και γι’ αυτό η Σέλτικ έριξε τα δίχτυα της πάνω του κι αποφάσισε να τον πάρει στη Σκωτία.

[bet365_promo title=”Κάνε εγγραφή στην Νο1 στοιχηματική στον κόσμο”]

 

Έτοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του

Η Σέλτικ που έψαχνε οπωσδήποτε τερματοφύλακα προσανατολίστηκε στον Μπάρκα και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της προκειμένου να πείσει την ΑΕΚ να δεχθεί την πρόταση.

Ο ίδιος ο παίκτης ήταν από την αρχή πολύ θετικός στην προοπτική της Σκωτίας και τα 5 εκ ευρώ που έβγαλε η Σέλτικ απ’ τα ταμεία της, δελέασαν την ΑΕΚ σε σημείο που της παραχώρησε τον ποδοσφαιριστή. Ο Μπάρκας, λοιπόν, θα κληθεί να ανταγωνιστεί τον Σκοτ Μπέιν όπου είναι και ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας. Στόχος των «Κέλτες» ήταν να προσθέσουν έναν καλό goalkeeper που θα ανταγωνιζόταν τον Μπέιν σε πρώτο χρόνο.

Από εκεί και πέρα το αν θα πάρει φανέλα βασικού ο Μπάρκας είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως στην ομάδα φαίνεται πως τον πιστεύουν πολύ, καθώς σπατάλησαν αρκετά μεγάλο ποσό, ενώ το συμβόλαιό του είναι μακροχρόνιο. Στο χέρι του ίδιου είναι να πετύχει και να αγαπηθεί στο σύλλογο, όπως έκανε στο παρελθόν ο Γιώργος Σαμαράς.

Δημόπουλος Δ.

Aκουλούθησε το Bet-on-arme στα social media!
Τι να παίξω σήμερα Κουπόνι Στοιχήματος