Αυτό το πρωτάθλημα είναι για τον Kenny και για τον Stevie

Bet Blogger Προγνωστικά Αγγλίας
steve_gerrard

Δείτε αποδόσεις για τους σημερινούς αγώνες στην Stoiximan

Η αγάπη που έχουμε στον Steven Gerrard είναι δεδομένη και δε χωράει αμφιβολία. Είναι μια σημαία του συλλόγου, ένα πραγματικό είδωλο που έγραψε τη δική του ιστορία με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας.

Η Liverpool φέτος κατέκτησε το 19ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Τριάντα χρόνια μετά η κορυφή της Αγγλίας φιλοξενεί ξανά τον κορμοράνο. Πολλοί προσπάθησαν να φέρουν τον πολυπόθητο τίτλο στο Λίβερπουλ αλλά δεν τα κατάφεραν. Έφτασαν κοντά αλλά δεν ήπιαν νερό τελικά. Ένας απ’ αυτούς ήταν κι ο Stevie.

 

Ώσπου τα παιδιά του Jurgen Klopp τα κατάφεραν με εμφατικό τρόπο. Η Liverpool ήταν η καλύτερη ομάδα φέτος και πανηγύρισε δίκαια το πρωτάθλημα σπάζοντας στο διάβα της το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Ένα από αυτά είναι και οι 99 πόντοι, καθώς αποτελούν ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην ιστορία του συλλόγου.

Η Liverpool μάλιστα στο ματς της Chelsea με τη Manchester City κάλεσε τον Steven Gerrard στο ξενοδοχείο που βρισκόταν όλη η ομάδα, προκειμένου να παρακολουθήσει μαζί της ένα πιθανό στραβοπάτημα της City που θα έκανε τους reds μαθηματικούς πρωταθλητές. Όπως κι έγινε δηλαδή.

Ο Stevie ωστόσο δε δέχθηκε την πρόσκληση. Προτίμησε να δει το ματς στο σπίτι του κι ο λόγος ήταν πολύ απλός. Η στιγμή αυτή ήταν του Jurgen Klopp και όλων εκείνων που βρίσκονται σήμερα στην ομάδα. Από φροντιστές, μέχρι παίκτες έως και chef. Όλοι όσοι δούλεψαν φέτος στην ομάδα έβαλαν με τον τρόπο τους, το χεράκι τους για τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Ο πρώην αρχηγός της Liverpool το ξέρει πολύ καλά αυτό και σκοπός του ήταν ν’ αφήσει τα παιδιά να το χαρούν όπως θέλουν. Ωστόσο κάνεις δεν τον ξέχασε και μέσα στους πανηγυρισμούς λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Klopp βγήκε στην τηλεόραση λέγοντας μέσα στα πολλά και το εξής:

«Αυτό είναι για τον Kenny και για τον Stevie».

Ο Stevie έκανε στην άκρη για να μη συνδέσει το παρελθόν με το παρόν, δεν πήγε κι έκανε χώρο στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, την ίδια ώρα που ο μαέστρος αυτής της προσπάθειας όχι μόνο δεν τον ξέχασε αλλά του αφιέρωσε και την επιτυχία δακρυσμένος.

Διότι η Liverpool είναι μια μεγάλη οικογένεια κι αυτός είναι ο μεγαλύτερος τίτλος που κατέχει. Ένας τίτλος που δεν αντικαθίσταται από κανένα ασημικό!