Τα "μπετά" του στοιχήματος
13

Μπορεί την νίκη η Εθνική στο Κόσοβο

Δημοσιεύθηκε: 6 Σεπ 20 02:07 Κατηγορία: Ταμεία
Εθνική Ελλάδα

Συνεχίζουμε και σήμερα με το Nations League, που από τι φαίνεται σιγά σιγά θα γίνει το πιο αντιστοιχηματικό πρωτάθλημα. Για να πούμε την αλήθεια όμως η χθεσινή ημέρα ήταν σχετικά καλή για όσους κυνήγησαν τα φαβορί. Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο και Πορτογαλία πλήρωναν πολύ καλά αν τις επιλέγατε και τις 4 μαζί να κερδίσουν. 

Μια δυάδα έχω επιλέξει για σήμερα, εννοείτε ότι δεν πρόκειται να ρισκάρω πολλά χρήματα. Πάμε να τα δούμε τα παιχνίδια.

[bwin_promo title=”bwin: Ζήσε τη δράση στο αθλητικό στοίχημα”]

 

Κόσοβο-Ελλάδα

Μπορεί να είναι νέα σαν ομάδα το Κόσοβο, διαθέτει όμως πολύ καλούς και δυνατούς παίκτες. Αν βέβαια τεθεί θέμα σύγκρισης με την Ελλάδα, θα έλεγα ότι δεν έχει την ποιότητα αλλά και την πείρα που έχει η Εθνική μας.

Περίμενα να δω το προηγούμενο παιχνίδι με την Σλοβενία με αγωνία, για να δω αν η ανανέωση που έχει ξεκινήσει ο Τζον Φαν’τ Σχιπ και η σοβαρότητα που της έχει εμπνεύσει θα συνεχιστεί. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, τον παιχνίδι στην Σλοβενία θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει αλλά ακόμα και με την ισοπαλία η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή.

Πολλοί έχουν παράπονα για το πρόσωπα που χρησιμοποιεί ο προπονητής, εγώ θα έλεγα ότι απλά ας τον αφήσουμε να κάνει την δουλειά του και να τον κρίνουμε στο τέλος. Το διπλό πιστεύω ότι μπορούμε να το πάρουμε σήμερα για αυτό και θα το ποντάρω. 2 – 2,25

[betshop_promo title=”To Κόσοβο-Ελλάδα παίζει στην Betshop”]

 

Ουγγαρία – Ρωσία

Με νίκες ξεκίνησαν και οι δυο ομάδες, αλλά η νίκη της Ουγγαρίας έχει μεγαλύτερη βαρύτητα γιατί προήλθε σε εκτός έδρα αγώνα με την Τουρκία. Δεν θέλω όμως να αδικήσω και την Ρωσία η οποία ήταν σαρωτική στον αγώνα με την Σερβία και δίκαια κέρδισε με σκορ 3-1.

Οι Ρώσοι είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από τους Ούγγρους και έχουν ευνοϊκή προϊστορία όταν παίζουν στην Ουγγαρία. Οι Ούγγροι θα είναι μεθυσμένοι από το διπλό στην Τουρκία και ούτε που θα καταλάβουν πως θα τους έρθει η “σφαλιάρα” από την Ρωσία. Το διπλό στο 2.00 μου αρέσει και μπαίνει στο δελτίο μου.

[stoiximan_promo title=”To Ουγγαρία – Ρωσία παίζει στον Stoiximan”]

 

Κόσοβο-Ελλάδα : 2 – 2,25  win-bet

Ουγγαρία – Ρωσία: 2 – 2.00 win-bet

Ergolavos

Aκουλούθησε το Bet-on-arme στα social media!
Τι να παίξω σήμερα Κουπόνι Στοιχήματος