Τελικός κυπέλλου με ερωτηματικά

Ergolavos Κύπελλο Ελλάδας Προγνωστικά Ελλάδας Προγνωστικά Στοιχήματος Ταμεία
Τελικός κυπέλλου με ερωτηματικά

Τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό έχουμε σήμερα στο Πανθεσσαλικό του Βόλου. Εκτός από αυτόν τον αγώνα όμως σήμερα έχουμε έναρξη στην Αγγλία σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες. Αν κοιτάξετε το κουπόνι θα καταλάβετε ότι γίνεται ένας πανικός αφού εκτός από την Αγγλία ξεκινάνε η Super League στην Ελλάδα, η 1η κατηγορία της Αυστρίας, η Δανία, η Ελβετία, η Ισπανία και η Ολλανδία.

 

ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Λοιπόν δεν μπορούμε να μιλήσουμε για σοβαρό στοίχημα σε αυτό το παιχνίδι έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Υπάρχει ο κανόνας ότι οι ομάδες πρέπει να παίξουν με το περσινό ρόστερ και αυτό ίσως να ευνοεί την ΑΕΚ περισσότερο, που δεν έχει τόσες πολλές απώλειες όσες ο Ολυμπιακός. Πραγματικά έχω μεγάλη απορία να δω την σύνθεση του Ολυμπιακού και το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει ο Πέδρο Μάρτινς.

Το βασικό στοίχημα θα είναι το αμφίσκορρο, καθώς θεωρώ ότι αμυντικά έχουν πολλά κενά και οι δυο ομάδες. Δεν αποκλείεται μάλιστα το παιχνίδι να πάει σε παράταση και ίσως στα πέναλτι. Αν κάποιος θέλει να ρισκάρει με κάποιο ειδικό στοίχημα νομίζει ότι αξίζει να δοκιμάσει κάποιο από τα παρακάτω.

G/G – 1,87

Καταλογισμός πέναλτι – 2,75

Να κριθεί στα πέναλτι – 5.55

Να κερδίσουν πέναλτι και οι 2 ομάδες – 12,00

 

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας έχω ξεχωρίσει το διπλό στο παιχνίδι της Χάντερσφιλντ με την Νόριτς. Τα “καναρίνια” διαθέτουν πολύ γεμάτο ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας και απέναντι στην Χάντερσφιλντ που ακόμα ψάχνεται θα έχουν το πρώτο λόγο.

Μου αρέσει το αμφίσκορρο στον αγώνα Λίβερπουλ – Λίντς, οι κόκκινοι ξεκινούν με όνειρα για τα back to back αλλά ακόμα δεν είναι στην ετοιμότητα που θα ήθελαν. Η Λίντς έρχεται φουριόζα από την Championship και θα παίξει με άγνοια κινδύνου.

Στην 2η κατηγορία της Γαλλίας αξίζει ο άσος στο παιχνίδι Τρούα – Πό. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες και παρόλο που ο άσος δεν ικανοποιεί, θεωρώ ότι έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί και αξίζει το ποντάρισμα μας.

Πρεμιέρα έχουν και στην β’ κατηγορία της Ισπανίας με την Εσπανιόλ να εμφανίζεται στην Σεγούντα Ντιβιζιόν μετά από 26 χρόνια συνεχής παρουσία στην πρώτη κατηγορία. Εννοείτε πως είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο και διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία. Το παιχνίδι είναι Εσπανιόλ-Αλμπαθέτε και ο άσος δύσκολα θα σπάσει.

Χάντερσφιλντ – Νόριτς : 2 – 2,15 win-bet

Λίβερπουλ – Λίντς : G/G – 1.83 win-bet

Τρούα – Πό : 1 – 1,75 win-bet

Εσπανιόλ – Αλμπαθέτε : 1 – 1,70 win-bet

 

Ergolavos