Τα "μπετά" του στοιχήματος
13

Τρομάζει τους αντιπάλους της η Μπόντο Γκλιμτ

Δημοσιεύθηκε: 13 Σεπ 20 02:37 Κατηγορία: Ταμεία
Νορβηγία Προγνωστικά Στοιχήματος

Θετικά ξεκινήσαμε την σεζόν με 4 στα 5 εχθές, αφού το μόνο σημείο που χάθηκε ήταν το αμφίσκορρο στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι η ΑΕΚ θα εμφανισθεί τόσο κακή σε έναν τελικό κυπέλλου. Και μόνο το γεγονός να σκεφθεί κανείς ότι η ΑΕΚ είχε 3 συνεχόμενες τελικούς χαμένους, λογικά θα συμπέραινε ότι οι παίκτες θα έπρεπε να βγουν με το “μαχαίρι στα δόντια”. Τέλος πάντως έπεσα έξω και νομίζω ότι μέχρι αύριο να έπαιζαν μπάλα η ΑΕΚ δεν πρόκειται να έβαζε γκολ.

[betshop_promo title=”Ζήσε τη δράση στο αθλητικό στοίχημα”]

 

Μπόντο Γκλιμτ-Οντ

Από τα σημερινά παιχνίδια έχω επιλέξει την νίκη της Μπόντο Γκλίμτ σε συνδυασμό με το over 2,5 στο παιχνίδι με την Όντ. Είναι σε δαιμονιώδη φόρμα η Μπόντο και η Όντ δεν είναι σε θέση αυτή την εποχή να την φρενάρει.

Τραμπζονσπόρ-Μπεσίκτας

Τον άσο έχω επιλέξει στο παιχνίδι Τραμπζονσπόρ – Μπεσίκτας. Την Μπεσίκτας την είδαμε όλοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχει πολλά προβλήματα τα οποία ακόμα δεν τα έχει λύσει. Εντελώς τυχαία βρέθηκε στα προκριματικά του Champions League, γιαυτό και δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη.Η Τραμπζονσπόρ διαθέτει πολύ ποιοτικό σύνολο και στην έδρα της συνήθως δεν κάνει δώρα.

Λοριάν-Λάνς

Το αμφίσκορρο έχω επιλέξει στο παιχνίδι Λοριάν-Λάνς. Γνωρίζονται πολύ καλά οι δυο ομάδες κυρίως από την θητεία τους στην δεύτερη κατηγορία. Δεν φοβάται η μια την άλλη και συνήθως τα παιχνίδια τους είναι ανοικτά σε σκορ. Πολύ καλή είναι η απόδοση στο αμφίσκορρο, πιστεύω αξίζει το ρίσκο.

Μάλμε-ΑΙΚ

Για το τέλος έχω αφήσει ένα σημείο που θα το χαρακτήριζα “Μπόμπα”. Η Μάλμε δείχνει ζορίζεται με αγώνες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, προχθές έχασε από την Ερέμπρο και δεν αποκλείεται σήμερα να χάσει στο ντέρμπι με την ΑΙΚ. Ο λόγος που έχω επιλέξει τώρα αυτή το σημείο, είναι επειδή η Μάλμε θα έχει το μυαλό της στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης με την Χόνβεντ.

 

Μπόντο Γκλιμτ-Οντ : 1 & Over 2,5 – 1,87  win-bet

Τραμπζονσπόρ-Μπεσίκτας : 1 – 2.17 (χαμένο)

Λοριάν-Λάνς : G/G – 1,91 win-bet

Μάλμε-ΑΙΚ : 2 DNB – 4,10 (επιστροφή)

 

Ergolavos

Aκουλούθησε το Bet-on-arme στα social media!
Τι να παίξω σήμερα Κουπόνι Στοιχήματος