Τα "μπετά" του στοιχήματος
13

Πολύ κρίσιμο το παιχνίδι για την ΑΕΚ

Δημοσιεύθηκε: 24 Σεπ 20 00:05 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Γιουρόπα

Δεν χρειάζεται να δούμε κάτι άλλο πέρα από το Europa League σήμερα. 34 παιχνίδια προκριματικών έχουμε όπου μπορούμε με λίγη τύχη να βρεθούμε στο ταμείο. Η τύχη είναι πάντα απαραίτητη όταν παίζουμε στοίχημα και θα με ακούτε συνεχώς να το λέω καθώς χωρίς τύχη δεν μπορεί να κερδίσει κανείς. Τα στατιστικά, η κατάσταση των δυο ομάδων, η προϊστορία, οι απουσίες, το κίνητρο κλπ, παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο αλλά και η τύχη έχει το δικό της μερίδιο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Πάμε να δούμε τα παιχνίδια που έχω επιλέξει.

Στο παιχνίδι Τζουγκάρντεν-Κλούζ έχω επιλέξει το διπλό με απόδοση στο 2.00. Οι Ρουμάνοι είναι πολύ πιο έμπειροι από τους Σουηδούς και σε μονό παιχνίδι πρόκρισης θεωρώ ότι έχουν το προβάδισμα.

Τον άσο έχω επιλέξει στο Γαλάτα-Χάιντουκ. Είδα και τις δυο ομάδες στον προηγούμενο γύρο και οι Τούρκοι έδειξαν ότι είναι πολύ πιο έτοιμοι από τους Κροάτες. Άσος στο 1,72

Στο Σεν Γκάλεν-ΑΕΚ έχω επιλέξει το no-goal. Πολύ κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο ένα γκολ και δεν θα σκοράρουν και οι δυο. Το No-Goal στο 1,95

Τέλος θα ρισκάρω με 2 DNB στο παιχνίδι Σερίφ-Ντάνταλκ. Πιστεύω ότι οι Μολδαβοί δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους τους για να δίνονται σε αυτή την απόδοση. Οι Ιρλανδοί έχουν αρχίσει να βρίσκουν ρυθμό στα παιχνίδια τους και δεν αποκλείεται να κάνουν την έκπληξη. 2 DNB me 3,45 απόδοση.

[betshop_promo title=”Ζήσε τη δράση στο αθλητικό στοίχημα”]

Europa League Προγνωστικα 24/09/20

Τζουγκάρντεν-Κλούζ : 2 – 2,00

Γαλάτα-Χάιντουκ : 1 – 1.75 

Σεν Γκάλεν-ΑΕΚ : Ν/G – 1,95

Σερίφ-Ντάνταλκ : 2 DNB – 3,45

 

Ergolavos

Aκουλούθησε το Bet-on-arme στα social media!
Τι να παίξω σήμερα Κουπόνι Στοιχήματος