Η Liverpool νίκησε την Arsenal και έκανε το 3/3 στη φετινή Premier League.

Bet Blogger Προγνωστικά Αγγλίας
liverpool players

Η δουλειά έγινε κι αυτό είναι που μετράει, καθώς ακόμα τρεις πόντοι μπήκαν στο σακούλι της ομάδας. Ορισμένες απουσίες παικτών (Henderson) φάνηκαν σε μερικά σημεία του παιχνιδιού, ωστόσο η ομάδα ήθελε τη νίκη για να κάνει το 3 στα 3 στην premier league και προσπάθησε γι’ αυτή.

 

Πρώτη φορά που ο Klopp κερδίζει τον Arteta από τη μέρα που ο Ισπανός έγινε προπονητής της Arsenal. Με αυτό το παιχνίδι έφυγαν και τυπικά δύο ντέρμπι και μάλιστα με το απόλυτο. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό ενόψει συνέχειας.

Η Liverpool ήταν καλύτερη στο παιχνίδι, πίεσε, δημιούργησε και έπνιξε (κυρίως στο πρώτο μέρος) την Arsenal, η οποία προηγήθηκε από ένα λάθος του Robertson. Το 0-1 ήταν εντελώς εικονικό, όμως η τάξη αποκαταστάθηκε άμεσα κι ο Σκωτσέζος μπακ ρέφαρε το λάθος του.

Ορισμένα σημαντικά πράγματα για κλείσιμο:

✍️ Η ομάδα δείχνει πολύ θετικά στοιχεία και προχωράει ακάθεκτη προς το παρόν

✍️ Η άμυνα σήμερα αναγκάστηκε να παίξει ψηλά με αποτέλεσμα να βρει η Arsenal χώρους

✍️ Ο Alisson Becker αποδεικνύεται ξανά κομβικός και ταυτόχρονα δείχνει ότι είναι εκ των κορυφαίων GK του κόσμου αυτή τη στιγμή

✍️ Τι λέγαμε; Δύο, τρεις καλές προσθήκες και η ομάδα είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει ξανά. Αυτές έγιναν και το ντεμπούτο του Jota όχι μόνο άλλαξε το ρυθμό αλλά συνδυάστηκε και με γκολ

✍️ Λίγο πιο καθαρό μυαλό στις αμυντικές αντιδράσεις. Δεύτερο λάθος που γίνεται και κανονικά δε δικαιολογείται (Virgil με Leeds, Andy με Arsenal)

Υ.Γ Προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι, ο δρόμος είναι μακρύς, η ομάδα όμως δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ να τον διανύσει!

 

Δημήτρης Δημόπουλος