Τα "μπετά" του στοιχήματος
11
Δες τη νέα στοιχηματική Εταιρία
Ανακάλυψε την νέα στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα
  • Καθημερινές Προσφορες*
  • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
  • Cash Out* σε όλα τα αθλήματα
  • Αξιοπιστία και ασφάλεια

21+ / Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ / Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας / Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 / Παίξε Υπεύθυνα

Ψάχνεις για στημένα παιχνίδια στο στοίχημα;

Δημοσιεύθηκε: 23 Ιούλ 20 00:03 Κατηγορία: Θεωρία Στοιχήματος
stoixima-stimena

Μετά από παρότρυνση και ερωτήσεις πολλών φίλων για το αν υπάρχει κάποια πιθανότητα, να είναι αληθινά αυτά που υπόσχονται για στημένα παιχνίδια κάποιοι στο facebook, αποφάσισα να κάνω μια έρευνα και να γράψω το συγκεκριμένο άρθρο.

Συνήθως αυτοί που σας υπόσχονται πως μπορούν να σας πληροφορήσουν με σίγουρα στημένα παιχνίδια, σας στέλνουν κάποιες φωτογραφίες με κερδισμένα δελτία ή τα έχουν αναρτημένα στην σελίδα τους στο facebook για να μπορούν να τις βλέπουν όλοι.

Πιστεύω ότι στην σημερινή εποχή αντιλαμβάνεται πλέον ο καθένας ότι δεν υπάρχει καμιά δυσκολία στο να φτιάξει κάποιος μια φωτογραφία στο photoshop όπως ακριβώς θέλει αυτός. Παρακάτω σας βάζω μια φωτογραφία που δείχνει πως ένα δικό μου δελτίο κέρδισε στην bet365 σε ακριβές σκορ το ποσό των 30.000 ευρώ. Μια φωτογραφία που την έφτιαξα προσωπικά σε 2 λεπτά.

score-2-2

Κανείς δεν γνωρίζει αν ένα παιχνίδι είναι στημένο

Αν σας αρέσει το στοίχημα είναι πολύ πιθανόν να έχετε και φίλους που ασχολούνται με το συγκεκριμένο ”σπορ”. Ρωτήστε λοιπόν τους φίλους σας – γνωστούς αν ποτέ έχουν αγοράσει κάποιο στημένο παιχνίδι το οποίο και να βγήκε. Είμαι 100% σίγουρος ότι θα σας απαντήσουν όλοι αρνητικά γιατί πολύ απλά αυτοί που δίνουν τα στημένα είναι απατεώνες και τίποτα περισσότερο. Δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στις εκατό, κάποιους από αυτούς να γνωρίζει αν κάποιο παιχνίδι είναι στημένο ή όχι.

Αν το ήξερα, δεν θα το πούλαγα στο facebook ή στο Instagram

Αν εσύ που διαβάζεις το συγκεκριμένο άρθρο, μάθαινες από κάποιον παράγοντα ή διαιτητή ή παίκτη ότι ένας αγώνας είναι στημένος, τι θα έκανες? Θεωρείς φυσιολογικό να ξέρεις ότι σίγουρα ένα παιχνίδι είναι στημένο και αυτό που θα κάνεις είναι να πουλήσεις την πληροφορία στο facebook πχ για 50 ευρώ έκαστος?

Προσωπικά θα έπαιζα ότι είχα και δεν είχα στον συγκεκριμένο αγώνα και το μόνο που δεν θα με ενδιέφερε είναι να πουλήσω το στημένο παιχνίδι. Άσε κιόλας με το που θα κάνεις την ανάρτηση υπάρχει και ο κίνδυνος να σε μπουζουριάσει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Η τακτική και το δόλωμα

Ένας τρόπος για να σας πείσει αυτός που ισχυρίζεται πως έχει στημένα παιχνίδια, είναι να σας δώσει το πρώτο παιχνίδι δωρεάν και να πληρώσετε το δεύτερο το οποίο θα είναι και σε μεγαλύτερη απόδοση. Μην πέσετε στην παγίδα ακόμα και αν το πρώτο παιχνίδι που σας έδωσε βγήκε αληθινό. Το κόλπο είναι παλιό αλλά πολύ αποδοτικό για τον κόσμο που διψάει να μάθει κρυφές πληροφορίες με απώτερο σκοπό το εύκολο κέρδος.

Ας πούμε ότι ο αγώνας που θα σας στείλει πληροφορίες είναι το Άρσεναλ – Τσέλσι. Στέλνει λοιπόν σε 10 άτομα μήνυμα να παίξουν άσο, σε 10 άλλα άτομα να παίξουν το Χ και σε 10 άλλα άτομα να παίξουν το διπλό. Τους 20 που έχασαν το σημείο συνήθως τους μπλοκάρει και σβήνει τις συνομιλίες. Οι υπόλοιποι 10 που έχουν το σωστό σημείο είναι οι υποψήφιοι πελάτες οι οποίοι εννοείτε ότι θα γράψουν θετικά σχόλια για τον συγκεκριμένο τύπο στις συνομιλίες τους.

Σε αυτούς λοιπόν τους 10 ζητάει πχ από 50 ευρώ στον καθένα για να τους πει το δεύτερο σημείο που θα έχει και μεγαλύτερη απόδοση. Λογικά οι 9 από τους 10 είναι διατεθειμένοι να τα πληρώσουν. Κατόπιν ο συγκεκριμένος ”κύριος” διαγράφει την σελίδα και φτιάχνει μια άλλη με διαφορετικό όνομα και ψάχνει τους επόμενους υποψήφιους πελάτες.

Σας είπα ένα παράδειγμα με 30 άτομα για σκεφτείτε ότι αυτό μπορεί να γίνεται σε 300 άτομα η ακόμα και 3000 καθώς αυτοί οι τύποι έχουν εισχωρήσει στις περισσότερες ομάδες του facebook όπου υπάρχει κόσμος που συζητάει για το στοίχημα και μπορούν άνετα να διαλέξουν τα υποψηφία θύματα

Το στοίχημα είναι χόμπι

Ασχολούμαι με το στοίχημα τα τελευταία 15 χρόνια και αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι πως το στοίχημα είναι ένα χόμπι και όχι ένας τρόπος βιοπορισμού. Αν έχετε την εντύπωση ότι μπορείτε να ζείτε από τα κέρδη του στοιχήματος, σας διαβεβαιώ πως κάνετε λάθος. Για να καταφέρει κάποιος να μην έχει απώλειες σε βάθος χρόνου, θα πρέπει να ξοδέψει αρκετές ώρες σε μελέτη και σίγουρα να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο (σύστημα).

Επίσης δεν θα υπήρχε κανένα νόημα να υπάρχουν τόσα site με προγνωστικά στοιχήματος, όπου γίνονται αναλύσεις επί των αναλύσεων και προτάσεις από ανθρώπους όπου σχεδόν εκτίθενται καθημερινά. Αν υπήρχε αληθινή πληροφόρηση για στημένα παιχνίδια, καθημερινά θα αγοράζαμε ένα σημείο και θα το αναρτούσαμε στο site για να το παίζουμε όλοι. Δεν θα χρειαζόταν να γράφουμε προγνωστικά και να ψάχνουμε να βρούμε άλλα σημεία. Ένα σίγουρο σημείο την ημέρα νομίζω ότι είναι υπέρ αρκετό.

Τέλος αν κάποιος σας στείλει μήνυμα στο facebook και σας ρωτήσει αν θέλετε να αγοράσετε στημένα παιχνίδια, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι η άμεση καταγγελία. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε βοηθήσει και κάποιους άλλους συνανθρώπους να μην πέσουν θύματα αυτών των απατεώνων.

Βαθμ. Χρηστών
5.8/10
Βαθμολόγησε
(148 Ψήφοι)
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Βαθμ. Χρηστών
5.9/10
Βαθμολόγησε
(90 Ψήφοι)
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Βαθμ. Χρηστών
5.9/10
Βαθμολόγησε
(47 Ψήφοι)
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Βαθμ. Χρηστών
5.7/10
Βαθμολόγησε
(48 Ψήφοι)
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
Βαθμ. Χρηστών
5.4/10
Βαθμολόγησε
(47 Ψήφοι)
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
Βαθμ. Χρηστών
6.1/10
Βαθμολόγησε
(72 Ψήφοι)
Εγγραφή 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Ergolavos

Aκουλούθησε το Bet-on-arme στα social media!
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

Τι να παίξω σήμερα Κουπόνι Στοιχήματος