ΑΠΟΕΛ – Καραμπάγκ : μπορεί τη νίκη ο ΑΠΟΕΛ

Champions League Αναλύσεις Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος
champions_league

ΑΠΟΕΛ – Καραμπάγκ : φτάσαμε αισίως στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και τα πράγματα σοβαρεύουν για όλες τις ομάδες μιας και η δυναμικότητα των αντιπάλων δεν έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο γύρο. Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τη Καραμπάγκ από το Αζερμπαϊτζάν και φυσικά έχει τη δυνατότητα να περάσει στα Playoffs, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή από το ζευγάρι ΠΑΟΚ – Άγιαξ. Ασφαλώς και τα πράγματα είναι δύσκολα, όμως πρόκριση εναντίον των Αζτέκων εξασφαλίζει τουλάχιστον συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.

Στον προηγούμενο γύρο η Κυπριακή ομάδα απέκλεισε εύκολα τη Σουτιέσκα από το Μαυροβούνιο με 2 νίκες, ενώ και η Καραμπάγκ δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην Ιρλανδική Ντάνταλκ. Το δείγμα γραφής και για τις 2 ομάδες ήταν θετικό, μόνο που η δυναμικότητα των αντιπάλων δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Πάντως ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται στο γήπεδό του και μας έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια στην Ευρώπη ότι είναι αξιόπιστος και ξέρει να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες του αντιπάλου. Η Καραμπάγκ θα επιδιώξει να πετύχει ένα γκολ που θα της δώσει πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό, όμως θα χρειαστεί μεγάλη αμυντική προσήλωση προκειμένου να περιορίσει τις επιθετικές ορμές των Κυπρίων.

Στοιχηματικά το ματς αξίζει να παιχτεί στον άσσο, μιας και πιστεύω ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι σε θέση να φτάσει στη νίκη στην ισχυρή του έδρα. Έχει την εμπειρία και την ποιότητα να επιβληθεί των Αζτέκων και θα πάω με τον συγκεκριμένο άσσο, οι αποδόσεις του οποίου βρίσκονται σε αποδεκτές τιμές.

 

ΜΟΝΟ 06-08-19

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΑΠΟΕΛ – ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ12,00 

Harrinio