Αργεντινή – Ισλανδία : ποντάρουμε στα γκολ

Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος
mundial-prognostika

Αργεντινή – Ισλανδία : πρεμιέρα απόψε για τη φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ, με το Μέσι και την παρέα του να θέλουν να επαναλάβουν στα γήπεδα της Ρωσίας περίπου ότι έκαναν πριν από 4 χρόνια στη Βραζιλία. Στα φιλικά μας έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και σε ένα σχετικά εύκολο όμιλο θέλουν να ξεκινήσουν απέναντι στη θεωρητικά ασθενέστερη ομάδα με το ”δεξί”.

Η Ισλανδία ήταν μία από τις εκπλήξεις των προκριματικών στην Ευρωπαϊκή ζώνη και για πρώτη φορά δίνει το ”παρών” σε αυτήν τη γιορτή του ποδοσφαίρου. Σαφώς και στόχος καταρχήν είναι οι παίχτες να χαρούν τα παιχνίδια και αν προκύψει κάτι καλό στην πορεία είναι καλοδεχούμενο. Στο αποψινό ματς θα έχει λογικά το ρόλο του κομπάρσου, όμως είναι αρκετά επικίνδυνη ομάδα επιθετικά που αν της το επιτρέψει κανείς μπορεί να σκοράρει με σχετική ευκολία.  

Στοιχηματικά αξίζει να ασχοληθούμε με τα γκολ, μιας και αναμένεται μια σχετικά ανοιχτή αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να βρίσκονται τελευταία σε καλή επιθετική ρέντα. Το Over προσφέρεται σε οριακά αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

 

ΜΟΝΟ 16-06-18

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΙΣΛΑΝΔΙΑOVER1,88 

Harrinio