Μπαρτσελόνα – Τσέλσι : πίεση από την αρχή

Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Μπαρτσελόνα – Τσέλσι : το γκολ που πέτυχε ο Μέσι στο Λονδίνο δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση στη Μπαρτσελόνα η οποία πάντως μάλλον τυχερή θα πρέπει να αισθάνεται από το τελικό 1-1. Κι αυτό γιατί η Τσέλσι ήταν συνολικά ανώτερη στην αναμέτρηση έχοντας δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Οπότε κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά ότι δεν υπάρχουν σημαντικές ελπίδες πρόκρισης για τους ”μπλε”.

Η Μπαρτσελόνα πάντως εντός έδρας είναι συνήθως επιβλητική και η πίεση που ασκεί στον αντίπαλο είναι κάποιες στιγμές αφόρητη. Αυτό θα επιδιώξει και σήμερα, να παίξει δηλαδή με υψηλές στροφές από το πρώτο λεπτό προκειμένου να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα κάνει τα πράγματα πιο απλά για τη συνέχεια.

Φαβορί για τη νίκη αλλά και γα την πρόκριση είναι η Μπαρτσελόνα, στοιχηματικά όμως αυτός ο άσσος δεν είναι ικανοποιητικός και θα χρειαστεί να ρισκάρουμε λίγο περισσότερο για να πάρουμε την επιθυμητή απόδοση. Πιστεύω ότι η πίεση της Μπαρτσελόνα θα αποδώσει καρπούς από νωρίς και θα πάω με το ημίχρονο / τελικό στο 1 / 1, προκειμένου να έχουμε κάποιο κέρδος από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

 

ΜΟΝΟ 14-03-17

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΤΣΕΛΣΙ1 / 12,55 

Harrinio