Μπολόνια – Κάλιαρι : μία έδρα που εύκολα παραβιάζεται.

Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika italia

Μπολόνια – Κάλιαρι : η Μπολόνια πραγματοποιεί αρκετά καλή πορεία μέχρι στιγμής καθώς βρίσκεται ισόβαθμη με αρκετές ομάδες στην 7η θέση της βαθμολογίας, παρόλο που δεν εκμεταλλεύεται όσο θα ήθελε την έδρα της. Κι αυτό γιατί εντός έχει μοιρασμένα αποτελέσματα με μόλις 8 βαθμούς από τους 20 της συνολικά. Απόψε υποδέχεται μια μέτρια αλλά αρκετά επικίνδυνη ομάδα, η οποία ειδικά εκτός έδρας είναι ικανή να κάνει ζημιές.

Ο λόγος για την Κάλιαρι η οποία βρίσκεται λίγο πιο χαμηλά στη βαθμολογία από τη Μπολόνια και που στόχο φυσικά έχει την παραμονή στην κατηγορία. Αν συνεχίσει να παίρνει θετικά αποτελέσματα τότε θα τα καταφέρει σχετικά άνετα, όμως η σεζόν είναι μεγάλη και θα χρειαστεί συνεχής προσπάθεια μέχρι το τέλος. Εκτός έδρας έχει καταφέρει να πάρει 2 νίκες και θα επιδιώξει απόψε να πάρει ακόμη μία, σε μία έδρα που εύκολα παραβιάζεται όπως έχουμε δει μέχρι τώρα. 

Το ματς είναι ανοιχτό σε προγνωστικά και προτιμότερο είναι να ασχοληθούμε με στοίχημα για γκολ, αφού τόσο η Μπολόνια εντός όσο και η Κάλιαρι εκτός φέρνουν συνήθως μεγάλα σκορ στους αγώνες τους. Με βάση τις αποδόσεις το Over προσφέρεται σε αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα. 

 

ΜΟΝΟ 03-12-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ OVER 2,02  1-1

 

ΤΡΙΑΔΑ 03-12-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
Ζ. ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΓΑΝΔΗ OVER 1,85 0-1
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 2-3 ΓΚΟΛ 1,97 0-2
ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ OVER 1,95 0-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,10 stoiximan

Harrinio