Μπολόνια – Βερόνα : το κίνητρο με τους φιλοξενούμενους

Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika italia

Μπολόνια – Βερόνα : μπαίνουμε στην τελική ευθεία στη Serie A με 7 αγωνιστικές να απομένουν και οι ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού δεν έχουν και πολλά περιθώρια για να συγκεντρώσουν τους απαραίτητους βαθμούς. Η Βερόνα είναι μία από αυτές, και μέχρι στιγμής παρουσιάζει μεγάλη αδυναμία να πάρει θετικό αποτέλεσμα μακριά από το γήπεδό της. Αν βέβαια θέλει να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να αλλάξει ”συνήθειες”, μιας και η μάχη αναμένεται να είναι σκληρή μέχρι τέλους.

Η Μπολόνια προς το παρόν φαίνεται να έχει διαφορά ασφαλείας, μιας και οι 8 βαθμοί δεν καλύπτονται εύκολα και μάλιστα από τόσες πολλές ομάδες. Ωστόσο δε θα ήθελε να χάσει από μία ομάδα που βρίσκεται κάτω από αυτήν στη βαθμολογία και η νίκη ή η ισοπαλία είναι τα δύο αποτελέσματα που σκέφτεται για το αποψινό ματς.

Τα ματς είναι αμφίρροπο σε σχέση με τον τελικό νικητή, το κίνητρο όμως είναι ασφαλώς με το μέρος των φιλοξενούμενων. Η Βερόνα δεν έχει και πολλές ευκαιρίες να πετύχει κάτι καλό εκτός έδρας και απέναντι στη Μπολόνια είναι μία από αυτές. Πιστεύω ότι η διπλή ευκαιρία στο Χ2 είναι ένα σημείο που μπορεί να επαληθευτεί, προσφέρεται σε καλές αποδόσεις και με αυτό θα πάω σήμερα.

 

ΜΟΝΟ 15-04-17

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΒΕΡΟΝΑΧ22,40 

 

ΤΡΙΑΔΑ 15-04-17

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΒΕΡΝΤΕΡ – ΛΕΙΨΙΑ22,50 
ΞΑΝΘΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ11,91 
ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤΧ21,70 
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ8,11stoiximan

Harrinio