Κάρντιφ – Χάντερσφιλντ : νίκη για την παραμονή

Harrinio Προγνωστικά Αγγλίας Προγνωστικά Στοιχήματος
Premier League

Κάρντιφ – Χάντερσφιλντ : έχουμε μπει στο 2ο γύρο της Premier League και κάποια παιχνίδια είναι πλέον καθοριστικά. Ένα από αυτά είναι το σημερινό για την Κάρντιφ, η οποία αν θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες παραμονής στην κατηγορία θα πρέπει να το πάρει. Παίζει στο γήπεδό της απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας και αντικειμενικά την πιο αδύναμη ομάδα της Premier League.

Η Χάντερσφιλντ μας έχει αποδείξει εδώ και καιρό ότι δε μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία και λογικά θα είναι η πρώτη ομάδα που θα πέσει στην Τσάμπιονσιπ. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε θα το παλέψει ή ότι δεν πιστεύουν ακόμη στην ομάδα στην παραμονή, στο γήπεδο όμως η συνολική της εικόνα είναι απογοητευτική. Θα προσπαθήσει να παίξει με συμπαγή άμυνα προκειμένου να πάρει κάποιον βαθμό και μένει να δούμε αν τελικά θα τα καταφέρει.

Το ματς πάντως έχει φαβορί την Κάρντιφ, η οποία ότι καλό κάνει μέχρι στιγμής το κάνει κατά κύριο λόγο στο γήπεδό και επομένως αυτό θα επιδιώξει και σήμερα. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα η Ουαλική ομάδα θα καταφέρει να πάρει το πολύτιμο τρίποντο και θα πάω με το συγκεκριμένο άσσο, οι αποδόσεις του οποίου βρίσκονται σε καλές τιμές.

 

ΜΟΝΟ 12-01-19

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΚΑΡΝΤΙΦ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ12,17 

 

ΤΡΙΑΔΑ 12-01-19

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΛΑΡΙΣΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.11,75 
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΧΕΤΑΦΕ12,20 
ΜΠΡΕΣΤ – ΤΡΟΥΑ11,80 
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ6,93stoiximan

Harrinio